Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

O Διαμαντόπουλος ξεκλείδωσε την άμυνα των Γιαννιτσών.Εορδαϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Με τέρμα του Διαμαντόπουλου στο 58ο λεπτό ο Εορδαϊκός κατάφερε να ξεκλειδώσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Γιαννιτσών και να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς της νίκης που τον διατηρούν ψηλά στη βαθμολογία.Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή που δυσχέραινε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών αφού το γήπεδο γλιστρούσε και ήταν επικίνδυνο.

 

 

Ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος και στα 90 λεπτά, έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε τους φιλάθλους του που αψήφησαν τη βροχή και πήγαν στο γήπεδο.Από την άλλη τα Γιαννιτσά δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο και προσπάθησαν με σφιχτή άμυνα να κρατήσουν το 0, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.Πολύ καλή η διαιτησία του κου Ζήλου από τη Λάρισα (βοηθοί του οι Πετρόπουλος από το Σ.Δ. Θεσσαλίας με πολλές λάθος υποδείξεις και Χαραλαμπίδης από το Σ.Δ. Δράμας). Απέβαλε με δύο κίτρινες τον Τσιλιγκερίδη των Γιαννιτσών στο 90 και έδειξε κίτρινες στους Δεληζήση, Οικονόμου, Γεροντίδη από τον Εορδαϊκό και Κατσόγλου, Γ. Ιορδανίδη από τα Γιαννιτσά.

Φάσεις- Γκολ

Μόλις στο 2ο ο Διαμαντόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Λαμπρόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 23ο ο Τοπάλης έκανε το σέντρα ο Λαμπρόπουλος προ του Διαμαντόπουλου έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Οικονόμου αλλά το σουτ που επιχείρησε σε κενή εστία πέρασε άουτ.

Στο 28ο το φάουλ που εκτέλεσε ο Τοπάλης αλλά ο Λαμπρόπουλος απέκρουσε και τρία λεπτά μετά ο Γεροντίδης έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Τοπάλη αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 38ο στη πρώτη επίσκεψη των Γιαννιτσών στην εστία του Εορδαϊκού, ο Σουμάχερ έπιασε ένα φοβερό σουτ, ο Παρασκευάς, άγαλμα αλλά η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 55ο ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε δύσκολα την κεφαλιά του Οικονόμου και τρία λεπτά αργότερα ο Μερασιώτης εκτέλεσε φάουλ ο Διαμαντόπουλος έπιασε τη κεφαλιά και η μπάλα αφού βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά ο σκόρερ βρήκε με ασίστ έβγαλε μόνο του τον Τσουλάκο αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαμπρόπουλο που απέκρουσε.

Στο 73ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία αλλά δεν βρέθηκε κανείς να τη προωθήσει στα δίχτυα και χάθηκε η ευκαιρία.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Σερσέμης, Μερεσιώτης, Μαργιορίδης, Καραμπατζάκης, Δεληζήσης, Γεροντίδης, Οικονόμου, Διαμαντόπουλος (90ο Μπίκος), Τοπάλης (82ο Τσελέπης), Τσουλάκος (70ο Κουλίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπρόπουλος, Γεωργίου, Ραπτόπουλος, Κατσόγλου, Ν. Ιορδανίδης, Γ. Ιορδανίδης (77ο Δούμας), Τσιλιγγερίδης, Μοσχάκης, Κρόνχαρντ (83ο Καρυοφύλλης), Σουμάχερ (70ο Κηλίκης), Στεφανίδης.