Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

O Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης στο ΜΙΝΙ τουρνουά βόλεϊ στην Καστοριά

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με  δέκα ομάδες και τριάντα αθλήτριες  συμμετείχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης στο ΜΙΝΙ τουρνουά βόλεϊ που έγινε την Κυριακή 23/5/2010 στην πόλη της Καστοριάς. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος σε μια σειρά αγώνων που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας και  σε αυτό πήραν μέρος τα Σωματεία Αριστοτέλης Φλώρινας (9), Φιλώτα (5), Ακαδημία Καστοριάς (9), Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (17), ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου(3) και ο ΓΣ Κοζάνης (10) με σύνολο αθλητριών 160.

Στους αγώνες που συμμετείχαν αθλήτριες γεννηθείσες το 1997,1998,1999,2000 και  ήταν μια πρώτης  τάξεως ευκαιρία τόσο για τους προπονητές όσο και για τα σωματεία να δούνε την  πρόοδο των υποδομών τους  σε αγώνες 3Χ3 .

Στο τουρνουά της Καστοριάς από την ΕΣΠΕΜ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δημητριάδης Πυθαγόρας ,ο Γεν. Γραμματέας  Γυμνόπουλος  και ο περιφερειακός προπονητής κ. Καρασαρλίδης Χαράλαμπος, ο οποίος είχε διπλή αποστολή εκτός από την παρακολούθηση του τουρνουά, να κάνει και μετρήσεις σε αθλήτριες ηλικίας 1996,1997,1998 για να πλαισιώσουν το κλιμάκιο, αλλά και μετέπειτα τις μικρές Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι αθλήτριες έξω από το κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.