Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Eύκολο «τρίποντο» για την Σιάτιστα! Δ΄ εθνική

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας η γηπεδούχος ομάδα της Σιάτιστας πήρε αυτό που ήθελε σχετικά εύκολα μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση την εστία του Τραπεζανλιδη που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ομάδος του μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Το σκορ άνοιξε ο Ιττης μόλις στο 1' λεπτό με απ' ευθείας  εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση και έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους.
Ο ίδιος παίχτης στο 20' πλαγιοκόπησε την άμυνα της Φλώρινας πάσαρε στον Πατσικοπουλο μέσα στην περιοχή, αυτός σταμάτησε, έσπασε τη μπάλα στο Χατζηρουμπη που ακολουθούσε και εκείνος με πλάσε έκανε το 2-0.

Στη συνεχεία είχαμε καθαρά ένα παιχνίδι στο κέντρο χωρίς φάσεις για τις δυο ομάδες μένοντας έτσι το τελικό 2-0 κ δίνοντας έτσι ένα εύκολο τρίποντο για την ομάδα της Σιάτιστας που συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της.

Πολύ καλή η παρουσία του Ιττη ο οποίος τραυματίστηκε και  αντικαταστάθηκε από τον Τσιτσαρη. Επίσης άψογη η αμυντικοί λειτουργία της Σιάτιστας με το αμυντικό δίδυμο των  Νασιοπουλου-Γκαρακουνη να μην επιτρέπει σε καμία περίπτωση τους παίχτες της Φλώρινας να απειλήσουν την εστία του Τραπεζανλιδη.

ΑΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Τραπεζανλίδης, Γκαραγκούνης Ν., Νούσιος, Μαλούτας, Νασιόπουλος (80' Κουτούλας), Στεργίου Κ, Γκαραγκούνης Β., Χατζηρούμπης, Πατσικόπουλος (67' Πανταζής), Ιττης (45' Τσίτσαρης), Δαϊνάς.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Δεληναούμ, Μουρουζίδης, Τσάπαρης (90' Καψακόλης), Μάνος, Φαρμάκης, Κίνες (60' Ζήκος), Ασλάνογλου (80' Νίτας), Ιωαννίδης, Φωτεινός, Πλαγιάντσης, Φουδούλης.