Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Eξ' αναβολής Αγώνας Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Α.Ε. Ελίμειας - Α.Σ. Βελβεντό 1-0

Για 10η αγωνιστική αήττητη η Α.Ε. Ελίμειας

Συνεχίζοντας τις νίκες η ομάδα του Κρόκου έκαμψε έστω και δύσκολα χάνοντας ευκαιρίες το αξιόμαχο σύνολο του Α.Σ. Βελβεντού με σκορ 1-0,συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί των 10 αγωνιστικών χωρίς ήττα (8) νίκες(2) ισοπαλίες,(έχοντας στον πάγκο της τον Δημήτρη Αλιατίδη)
και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πινάκα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ Κοζάνης ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία την συνεχεία του πρωταθλήματος.
Στο α' ημίχρονο η ομάδα του Κρόκου μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κατοχή μπάλας και πιέζοντας την ομάδα του  Βελβεντού και ευτύχισε στο  22' της συνάντησης να δημιουργήσει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με δυνατό σουτ του Αντωνιάδη William έξω από την περιοχή  του Βαρταλάμη. Στο
34' του αγώνα ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Δρακός Δημήτρης της Α.Ε. Ελίμειας ο Γυφτοκώστας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα πλασάροντας από κοντά άουτ .
Στο 36'λεπτο του αγώνα η ομάδα του Βελβεντού έκανε αισθητή την παρουσία της χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ του Τζικανουλα Ν. Εκτός της περιοχής του Καρανάνου το οποίο κατέληξε άουτ.
Στο 37' της συνάντηση πολύ δυνατό σουτ του Παλημάρκου έφυγε άουτ από τα δοκάρια του Βαρταλαμη.
Με το στείρο 0-0 έληξε το α' ημίχρονο με την ομάδα του Κρόκου να αναζητά με περισσότερο πάθος το γκολ  για να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών της και την ομάδα του Βελβεντού να είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της, οι δυο ομάδες οδηγηθήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι αντίπαλος και των δυο ομάδων ήταν ο πολύ δυνατός αέρας που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστων, και δεν επέτρεψε την δημιουργία καλών φάσεων και ποδόσφαιρου γενικότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46' ο Γιαπράκας χάνει από κοντά μια κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, και στο 50' της συνάντησης ο Μπουλης Μαν.
Με καταπληκτικό σουτ το οποίο βρίσκει την κάθετη δοκό του Καρανάνου προσπαθεί να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. στο 54' γίνεται η πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Κρόκου, μπαίνοντας στο παιχνίδι ο Τερζανίδης Γιάννης και βγαίνοντας ο Δημητριάδης Λάκης. Η φιλοξενούμενη ομάδα απειλεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπουλη Μαν. το οποίο απομακρύνει ο Καρανάνος Χαρ. των γηπεδούχων. Στο 66' χάνει καλή ευκαιρία ο Παπαδόπουλος Γ. να ανοίξει το σκορ για το Βελβεντό, και στο 70' ο Δημήτρης Αλιατίδης προχωρεί στην 2η αλλαγή βάζοντας στο παιχνίδι τον Παπανικολάου Γ. Και βγάζοντας τον Γυφτοκώστα Νικ.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70' της αναμέτρησης με την χρυσή αλλαγή του Δημ. Αλιατιδη, τον Τερζανιδη Γιάννη  ο όποιος με κοντινό δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ για την Α.Ε.Ελίμειας στέλνοντας τους οπαδούς και φίλους της στα ουράνια.
Από εκείνο το σημείο και ύστερα η ομάδα του Βελβεντού άνοιξε το παιχνίδι της με σκοπό να ισοφαρίσει αφήνοντας ανοιχτό τα μετόπισθεν της, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κουτζιακουντσιδης Αλέκος ο όποιος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή του Βαρταλαμη η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ.
Στο 81' έχουμε αναγκαστική αλλαγή του Τερζανιδη λογά σοβαρού τραυματισμού του, μπαίνοντας ο Μανίλας Αντ. και στο 87'λεπτο είχαμε το 2ο δοκάρι για το Βελβεντό από τον Ευάγγελου Γ. στο 85'αλλαγη Τελιου με ψαλίδα για το Βελβεντό
το παιχνίδι τέλειωσε με τρία λεπτά καθυστέρηση.
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΜΤΖΙΔΗ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ   15'  ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝ.(ΒΕΛΒ),27'ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ(ΚΡΟΚ),47' ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ (ΒΕΛΒ),75'ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ(ΚΡΟΚ),91'ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ(ΒΕΛΒ) 88'ΚΟΥΤΖΙΚΟΥΝΤΣΙΔΗΣ(ΚΡΟΚ)
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ     74' ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦ.(ΒΕΛΒ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ(ΑΛΙΑΤΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ)ΚΑΡΑΝΑΝΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ,ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ,ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ,ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ,ΔΡΑΚΟΣ(Α),ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ,ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,ΜΑΛΟΥΤΑΣ,ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ.
Α.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟ (ΖΙΓΚΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ)ΒΑΡΤΑΛΑΜΗΣ,ΤΕΛΙΟΣ,ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(Α),ΔΙΒΗΚΕΛΗΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑΣ,ΤΖΕΛΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΟΥΛΗΣ,ΤΡΙΧΑΣ.