Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

anthotoposfc.gr: Και πάλι νίκη για τον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου

Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 2 -1

2 -1 κέρδισε ο Ε.Α.Σ. τον "ψυχωμένο" Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στον Ανθότοπο.

Πιο Αναλυτικά:

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στον σκόρ με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Ε.Α.Σ. στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ψυχρολουσία και έκπληξη για τους γηπεδούχους με το απρόσμενο 0 -1 από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια εντάθηκε την πίεση απέναντι στον Μακεδονικό με συνέπεια να έρθει γρήγορα το 1 -1 με ένα υπέροχο σούτ του ΓΡΙΒΑ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο με "επαγγελματική" εκτέλεση κόρνερ ο ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ έστελνε τη μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Μακεδονικού ο οποίος έκπληκτος απέκρουσε αλλά ο έμπειρος ΣΕΪΣΟΓΛΟΥ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σημείωσε το τελικό 2 -1.

Γενικά διεξήχθει ένας καλός αγώνας με καλό θέαμα προς στους φίλους και των δύο ομάδων που παρά το τσουχτερό κρύο ήταν αρκετοί.

Άριστη η διατησία των ΔΡΑΓΟΓΙΑ, ΓΑΤΣΟΥ, ΠΑΦΥΛΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί και θα θυμίσουμε ότι ο Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου δεν υπέστη ήττα σε 11 αγωνιστικές!!! και πιό συγκεκριμμένα απο τις 18-11-12 μετά την ήττα από τον Έλατο Ελάτης με σκόρ 1 -0.

Παρόλα αυτά παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς έναντι 50 των δύο πρωτοπόρων.

Η προσπάθεια συνεχίζεται...
http://www.anthotoposfc.gr/arkhike/kai-pali-nike/