Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

adidas. Αναζητώντας τον ταχύτερο!

altΕίσαι ο ταχύτερος στην Ελλάδα; Η adidas και το adizero f50 powered by micoach σου δίνουν την ευκαιρία να το αποδείξεις!
 Στις αθλητικές εγκαταστάσεις Εν άθλω στο 4ο χιλ. Κοζάνης-Αργίλου την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012  στις 16:00.

Η adidas με αφορμή την κυκλοφορία του adizero f50 powered by micoach, του γρηγορότερου αλλά και πιο «έξυπνου» ποδοσφαιρικού παπουτσιού στον κόσμο, ψάχνει για τον ταχύτερο επίδοξο ποδοσφαιριστή της χώρας σε ένα μοναδικό road show που θα περιλαμβάνει 15 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και ξεκινάει στο τέλος Φεβρουαρίου!

Το ειδικά διαμορφωμένο διώροφο λεωφορείο της adidas θα βρεθεί κοντά στο κοινό, (στις αθλητικές εγκαταστάσεις Εν άθλω στο 4ο χιλ. Κοζάνης-Αργίλου την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012) το οποίο μέσα από ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό τεστ, θα έχει την ευκαιρία να φορέσει το νέο adizero f50 και να δοκιμάσει στην πράξη τις δυνατότητες του miCoach SPEED_CELL™. Το miCoach SPEED_CELL™ καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις των αθλητών και αποτελεί το ιδανικό ψηφιακό εργαλείο προπόνησης, αφού συλλέγει δεδομένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα σε ipod, PC ή MAC και να ανέβουν στο www.miCoach.com, ώστε να τα ενσωματωθούν σε υπάρχοντα ή σε εξατομικευμένα πλάνα προπόνησης.

O γρηγορότερος από κάθε πόλη θα κερδίσει το δικό του miCoach SPEED_CELL™, που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του! Όσο για τους 5 γρηγορότερους από όλη την Ελλάδα, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ολλανδία, να δουν από κοντά μια προπόνηση του Ajax, να ξεναγηθούν στο Amsterdam Arena, να προπονηθούν με τους κορυφαίους προπονητές, να παρακολουθήσουν τα τεστ της διαδικασίας επιλογής των νέων ταλέντων και τέλος να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ajax - FC Groningen στο “Amsterdam Arena”. Παράλληλα, οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και όποιος από το κοινό επιθυμεί, θα μπορεί να φορέσει τα adizero f50 και να δοκιμάσει στο χορτάρι του γηπέδου 5x5 που θα στηθεί ειδικά για το road show σε κάθε πόλη, το γρηγορότερο ποδοσφαιρικό παπούτσι!

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του “the hunt for fast” road show,  μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.thehuntforfast.gr

Σχετικά με το adizero f50 powered by miCoach
Με βάρος μόλις 165 γρ., το adizero f50 ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες της adidas όπως η Sprintweb, Sprintskin και Sprintframe, προσφέροντας καλύτερη εφαρμογή και μειωμένο βάρος. Το adizero f50 σε συνεργασία με την πλατφόρμα miCoach αποτελεί το ιδανικό ψηφιακό εργαλείο προπόνησης. Ο αισθητήρας miCoach SPEED_CELL™ τοποθετημένος έξυπνα σε ειδική κοιλότητα της εξωτερικής σόλας του παπουτσιού καταγράφει τις κινήσεις (σε 360ο) κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα και συλλέγει δεδομένα όπως η ταχύτητα (μέση και υψηλότερη), ο αριθμός των σπριντ, η διανυόμενη απόσταση, η απόσταση που διανύθηκε σε υψηλή ένταση, ο αριθμός των βημάτων, καθώς και ο ρυθμός των διασκελισμών. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στη «μνήμη» του miCoach SPEED_CELL™ και στη συνέχεια μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα σε tablet, PC ή MAC και να ανέβουν στο www.miCoach.com, ώστε να τα ενσωματωθούν σε υπάρχοντα ή σε εξατομικευμένα πλάνα προπόνησης.