Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Aκαδημία Μπάσκετ ''Παναθηναϊκός

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της ακαδημίας μπάσκετ σε Αθήνα και Ιωάννινα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εξαπλώνει το δίκτυο των ακαδημιών του στην πόλη της Κοζάνης και στην ευρύτερη περιοχή της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να μάθουν το μπάσκετ ακολουθώντας το πρόγραμμα που βγάζει το καλύτερο προπονητικό team στην Ευρώπη και ταυτόχρονα μεγαλώνει τη δεξαμενή ταλέντων από την οποία μπορεί να αντλήσει αθλητές για την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο μέλλον.
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές της ακαδημίας θα φροντίσουν έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν διαθέσιμο άρτιο προπονητικό υλικό, ενώ κατά τη διάρκει της χρονιάς όλα τα παιδιά της ακαδημίας θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δούν από κοντά αγώνες και προπονήσεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο ΟΑΚΑ και για να λάβουν μέρος σε τουρνουά με την ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην Αθήνα καθώς και με άλλες ακαδημίες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ (κάντε κλικ για να δείτε το πρόγραμμα προπονήσεων)

PHOTO GALLERY (κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

- Ταξίδια στην Αθήνα και επίσκεψη στο ΟΑΚΑ για παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
- Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου τουρνουά με τις ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Αθηνών, Ιωαννίνων, Κοζάνης και άλλων ακαδημιών της Ελλάδος.
- Διοργάνωση καλοκαιρινού CAMP για την περαιτέρω εξάσκηση των παιδιών στο μπάσκετ με την παρουσία αθλητών της ανδρικής ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
- Επιλογή των καλύτερων παικτών της ακαδημίας για να δοκιμαστούν από τους προπονητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
- Παροχή του επίσημου αθλητικού υλικού ( στολή προπόνησης, μπλουζάκι, ζακετάκι ) από την ADIDAS.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

-    ΣΑΒΒΑΤΟ    08.30 - 10.00  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  Τ.Ε.Ι. ΚΟΖΑΝΗΣ

-    ΣΑΒΒΑΤΟ    10.00 - 12.30  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

-    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ  ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.        6936186518 - 6948513488

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, κάτοχος ταυτότητας Α1 Εθνικής κατηγορίας, αθλητής των ομάδων Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ( πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ ), ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  ( πρωτάθλημα Β΄ ΕΚΑΣΘ ), συμμετοχές στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΔΥΜ καθώς και 2 φορές πρωταθλητής Ελλάδος με το Α.Π.Θ. ( 1997 - 1998 ).Προπονητής των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ( ακαδημίες - παίδων ), Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ ( ανδρικό - εφηβικό - παιδικό - ακαδημιές ) καθώς και στο καλοκαιρινό CAMP του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην Βόρεια Ελλάδα.Πρωταθλητής Β΄ ΕΚΑΣΔΥΜ το 2009/10 με τον Γ.Σ.ΕΛΙΜΕΙΑΣ. Συμμετοχές στα ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, κάτοχος ταυτότητας Α1 Εθνικής κατηγορίας, αθλητής των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ( πρωτάθλημα Α΄ ΕΚΑΣΔΥΜ 1993, εφήβων 1991 - 1992 ), ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, συμμετοχές στα κλιμάκια της ΕΚΑΣΔΥΜ, 2 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Παίδων. Προπονητής των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ( ανδρικό - παιδικό - ακαδημίες ), ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ( κορασίδες - ακαδημίες ), ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ( προπαιδικό - ακαδημίες ), Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ( ανδρικό - εφηβικό ), Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ ( ανδρικό - εφηβικό - ακαδημίες ), ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ( ακαδημίες ). Πρωταθλητής Α΄ ΕΚΑΣΔΥΜ το 2008/09 με τον Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ καθώς και πρωταθλητής εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ με τον Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ το 2005. Συμμετοχές στα ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καθώς και σε καλοκαιρινά CAMP ( 2000, 2008 ).