Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

8metallia mak dyn feb 2012

  Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων, γεννηθέντες 1997-1998, 1999-2000 και 2001, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

  Η Ένωση, οργανωτικά, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη εφαρμόζοντας πολλά νέα τεχνολογικά στοιχεία όπως ηλεκτρονική ζύγιση,   ηλεκτρονική κλήρωση, ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω internet και φυσικά οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες. Όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν μία πολύ καλή προετοιμασία για τους μικρούς αθλητές οι οποίοι θα είναι οι αυριανοί εκπρόσωποι της χώρας μας σε διεθνείς διοργανώσεις που δεν θα έχουν τίποτε να ζηλέψουν και ούτε θα μειονεκτούν σε κάτι σε σχέση με τους αντιπάλους τους.
    
  Στους αγώνες συμμετείχαν 450 αθλητές από την Κεντρική και την Βόρεια Ελλάδα, ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός με αποτέλεσμα όλοι οι αθλητές να βελτιώνουν συνεχώς την αγωνιστική τους ετοιμότητα, άλλωστε είναι ένας από τους στόχους της συμμετοχής. Ο σύλλογος της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη, συμμετείχε με 14 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει 8 μετάλλια, 3 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα. Ακόμη και οι αθλητές που δεν πήραν μετάλλιο είχαν την ευκαιρία να κάνουν 2 και 3 αγώνες και αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτή την ηλικία, η απόκτηση βιωματικών εμπειριών.

  Οι αθλητές του συλλόγου μας που διακρίθηκαν είναι οι :

1)    Γκαραβέλλα Κατιάννα του Σπύρου, χρυσό μετάλλιο
2)    Καραγκούλας Στέργιος του Νικολάου, χρυσό μετάλλιο
3)    Μπουντιούκος-Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, χρυσό μετάλλιο
4)    Παπαδόπουλος Χρήστος του Σωκράτη, αργυρό μετάλλιο
5)    Γεροντίδης Ιωάννης του Στέφανου, χάλκινο μετάλλιο
6)    Καραγκούλας Βασίλειος του Νικολάου, χάλκινο μετάλλιο
7)    Λίτσιος Ιωάννης του Νικολάου, χάλκινο μετάλλιο
8)    Τρέμμας Άρης του Ιωάννη, χάλκικο μετάλλιο

  Ο πρόεδρος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος και το Δ.Σ., συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και ευχαριστούν όλους τους γονείς που ήταν παρόντες στη διοργάνωση και στήριξαν την ομάδα.