Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

8ο Τουρνουά Μπάσκετ Α.Ε. Κοζάνης Αγοριών-Κοριτσιών

Η Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, για ακόμη μια φορά πιστή στο ετήσιο ραντεβού, διοργανώνει το 8 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (Παμπαίδων/Παγκορασίδων, Μίνι, Προμίνι) το οποίο είναι το μεγαλύτερο που γίνεται σ΄ολόκληρη την Ελλάδα. Φέτος το τουρνουά υλοποιείται χάρη στους λίγους σπόνσορες που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλλουν και στην περίσσια επιθυμία για συμμετοχή από τις ομάδες και τα παιδιά.

Η σοβαρότητα και η επιτυχία των προηγούμενων τουρνουά δημιούργησαν

τις προϋποθέσεις ώστε  να υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τις περισσότερες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας να συμμετάσχουν και σ'αυτό το τουρνουά. Η οικονομική συγκυρία όμως μας ανάγκασε να αποκλείσουμε ομάδες που παραδοσιακά συμμετείχαν στα τουρνουά από την αρχή, λόγω του οικονομικού κόστους της συμμετοχής τους.

 

Ο αριθμός των ομάδων που έγινε αποδεκτή η συμμετοχή τους φέτος είναι 11, με 44 συνολικά τμήματα και για πρώτη φορά χάρη στις προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ΣΑΒΒΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ, συμμετέχει και η ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ σε δυο κατηγορίες με τους επίλεκτους αθλητές της.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 2011, με περισσότερα από 700 παιδιά, είναι: 
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΡΙΩΝ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ, Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ, Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008, ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης το τριήμερο ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/11, ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/11 & ΔΕΥΤΕΡΑ 18/4/11. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.