Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

5/5/2010 Α' ΕΠΣΚ 29η αγ. Α.Ε. Ελίμειας (Κρόκος) - Α.Ο. Τρανόβαλτου 1-1

''Μοιραστήκαν βαθμούς και εντυπώσεις''

Το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων ήταν μοιρασμένο. Για τους αδιάφορους γηπεδούχους  που στο πρώτο ημίχρονο  είχαν την καθολική υπεροχή

και έκλεισαν την ομάδα του Α.Ο. Τρανόβαλτου στα καρέ τους πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα των φιλοξενούμενων ,και δημιουργώντας πολλές καλές ευκαιρίες, ανοίγοντας το σκορ. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο επήλθε  χαλαρότητα στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών της  Α.Ε. Ελίμειας δίνοντας ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα του  Α.Ο. Τρανόβαλτου να βγει από την εστία της να κάνει φάσεις κοντά στην εστία του Καρανάνου και να ευτυχήσει να ισοφαρίσει το σκορ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

 

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 6'ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ Ο ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ.
ΣΤΟ 8' ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΣΤΟ 19' ΛΕΠΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑ
ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΣΤΟ 30' ΛΕΠΤΟ ΣΟΥΤ ΒΟΛ ΠΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ Η ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ.
ΣΤΟ 34' ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ -ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ.

ΣΤΟ 54' ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 58'    -//-  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΛΛΗ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ.
ΣΤΟ 62' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΙΣΕΛΘΟΝΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 66' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΤΑΝΑΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ.
ΣΤΟ 70' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ.
ΣΤΟ 73' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΠΡΑΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 79' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ,ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ.
ΣΤΟ 81' ΛΕΠΤΟ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ 83' ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΕΣ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΔΗΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ,ΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΜΕΤΡΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΤΣΙΔΗ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ.

Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ(ΑΛΙΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜ.) ΚΑΡΑΝΑΝΟΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ(50'ΔΑΡΔΟΥΜΠΑΣ),ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ(83'ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ),ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ,ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ,ΔΡΑΚΟΣ,ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ(46'ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ),ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΛΟΥΤΑΣ,  ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ,ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ.

Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ(ΠΑΠΑΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.)
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(46'ΠΕΛΕΚΑΣ ΚΩΝ.),ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ,ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΕΛΕΚΑΣ,ΓΚΟΥΜΑΣ,ΝΤΑΝΑΤΣΑΣ(90'ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ),ΔΑΝΑΤΣΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ,ΔΑΛΛΗΣ(67'ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ).