Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

5ο τουρνουά 11χ11 Κρυόβρυσης copa eordaia

0-soccer

 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ»

 Πτολεμαϊδα 17-4-2012

Άρχισε η προετοιμασία, για την διοργάνωση του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κρυόβρυση Εορδαίας.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την διοργάνωση του φετινού 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται κάθε χρόνο με επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του οικισμού της Κρυόβρυσης Εορδαίας, 9 χιλιόμετρα περίπου , έξω από την Πτολεμαϊδα.

Πρόκειται για το μοναδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, κανονικών αγώνων   11 επί 11, σε ολόκληρη την Εορδαία και ένα από τα ελάχιστα τουρνουά που πραγματοποιούνται ετησίως στην Δυτ. Μακεδονία, με την διοργάνωση του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ηρακλής Κρυόβρυσης».

Το φετινό 5o Τουρνουά ποδοσφαίρου 11 επί 11 COPA EORDAIA, θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, θα διαρκέσει για ένα δεκαήμερο και θα είναι ένα μοναδικό πρωτάθλημα με ομίλους, στο οποίο θα συμμετέχουν παιδικές και ανδρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη στα 4 προηγούμενα χρόνια της επιτυχούς διεξαγωγής του, έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής , με την συμμετοχή κάθε χρόνο, περισσοτέρων από 150 ποδοσφαιριστών της περιοχής. Το φετινό τουρνουά, φιλοδοξούμε να γίνει ένα ανοιχτό τουρνουά-θεσμός που θα αναδεικνύει σε όλες του τις διαστάσεις το ποδοσφαιρικό φυτώριο της περιοχής, την δυναμική των ερασιτεχνικών τοπικών μας ομάδων, αλλά και την αθλητική ποδοσφαιρική δράση τοπικών συλλόγων και φορέων που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης, ο Σύλλογος Γυμναστών Εορδαίας και καφετέριες-καταστήματα της Πτολεμαϊδας και της Εορδαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά γίνεται φέτος και προς τιμήν του εκλιπόντος από την Κρυόβρυση Εορδαίας Κώστα Χαριτωνίδη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής-τερματοφύλακας, μετέπειτα προπονητής αλλά και Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου της ομάδας της Κρυόβρυσης, ενώ μέχρι και τον θάνατο του, εργάστηκε ακατάπαυστα ως απλός εργάτης και φροντιστής, για την δημιουργία, τον εξωραϊσμό και την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Γηπέδου της Κρυόβρυσης. Με την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Κώστα Χαριτωνίδη, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την φετινή διοργάνωση του 5ου τουρνουά στον εκλιπόντα και παράλληλα ζητήσαμε από τον Δήμο Εορδαίας, να υιοθετήσει καταρχήν σχετική πρόταση μας και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την ονοματοθεσία του Γηπέδου της Κρυόβρυσης, σε Γήπεδο «Κώστας Χαριτωνίδης».

Με βασικό στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και αναβάθμιση του τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κρυόβρυση, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής σε αυτό το επίπεδο, καλούμε τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, να βοηθήσουν και να στηρίξουν το τουρνουά εμπράκτως, με όποιο τρόπο μπορούν .

Για οποιαδήποτε συμμετοχή, χορηγία, βοήθεια, διευκρίνιση ή στήριξη και πρόταση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή του φετινού 5ου

τουρνουά στην Κρυόβρυση Εορδαίας, η οργανωτική επιτροπή του Ηρακλή Κρυόβρυσης είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, καθημερινά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Αιχμαλωτίδη, 6974602984.