Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

25/02/2010 Κοζάνη 2004 - Ακαδημία Σιάτιστας (3-0)

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η Κοζάνη 2004 και μετά το μεγαλοπρεπέστατο διπλό μέσα στον Ελλήσποντο, πέτυχε νέα νίκη αυτή τη φορά με 3-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Ακαδημία Σιάτιστας.

Το συγκρότημα του Στέφανου Γκουρτσούλη με την καλή απόδοσή του για ένα ακόμα παιχνίδι, απέδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, είχαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, πέτυχαν τρία όμορφα γκολ και πήραν μια δίκαιη νίκη.

Φάσεις και γκολ:
Στο 3’ βαθιά μπαλιά του Τζούτζα στον Ουνγιαλίδη που φεύγει μόνος πίσω από την πλάτη της άμυνας, θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 14’ μπαλιά του Γκούμα στο Τζούτζα, αυτός θα αποφύγει δύο αντιπάλους θα πιάσει δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά Φίλιος θα μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 18’ ο Ουνγιαλίδης από αριστερά θα βγάλει παράλληλη μπαλιά μέσα στη μικρή περιοχή θα πεταχτεί ο Τζούτζας αλλά στο κοντινό του πλασέ η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 20’ φάουλ του Ευθυμιάδη στην καρδιά της άμυνας της Σιάτιστας , ο Γκούμας θα γυρίσει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι κι ο Κιβρακίδης με κοντινό πλασέ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 24’ ο Ουνγιαλίδης θα δώσει τον Ευθυμιάδη ο τελευταίος θα πιάσει δυνατό σουτ, αλλά ο Φίλιος θα διώξει ωραία σε κόρνερ.
Στο 25’ σουτ του Τζούτζα η μπάλα θα κοντράρει σε πόδια αμυντικών, θα φτάσει στο Μπακαλίδη που θα πλασάρει για να διώξει πάλι ο Φίλιος.
Στο 28’ ο Τσακνάκης φεύγει σε αντεπίθεση για την Ακ. Σιάτιστας θα προλάβει την έξοδο του Γιαννάδη, θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω.
Στο 35’ σέντρα Σταφυλίδη, κοντινό πλασέ Τζούτζα η μπάλα άουτ.
Στο 42’ κάθετη μπαλιά του Μπακαλίδη θα βγάλει μόνο του το Μπέμπη, που θα αργήσει να πλασάρει και οι αμυντικοί θα απομακρύνουν.
Στο 48’ σέντρα του Μπλέτσα γυριστό σουτ του Τσακνάκη η μπάλα λίγο έξω.
Στο 52’ ένα-δύο Τζούτζα με το Μπέμπη ο τελευταίος μόνος με το Φίλιο θα πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Σιάτιστας για άλλη μία φορά θα πει όχι.
Στο 55’ φάουλ του Γκούμα από το χώρο του κέντρου θα στείλει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Σιάτιστας, θα πεταχτεί ο Σταφυλίδης και με κεφαλιά θα γράψει το 2-0.
Στο 57’ κάθετη μπαλιά του Μπούρτζου στον Πλάνο, αυτός θα βγει απέναντι από το Γιαννάδη αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης 2004 με ωραία επέμβαση θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 71’ κούρσα του Κοκκώνα την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει τη μπάλα στη μικρή περιοχή της Σιάτιστας και με κοντινή προβολή ο Τζούτζας θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 77’ δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου, πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Φίλιος.
Στο 90’ αποβάλλεται ο Πλάνος με 2η κίτρινη κάρτα.
Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Ευθυμιάδης, Καλημέρης, Γκούμας, Καραγιοβάννης (77’ Νούσιας), Μπακαλίδης (70’ Κοκκώνας), Μπέμπης, Κιβρακίδης, Ουνγιαλίδης, Τζούτζας, Σταφυλίδης (73’ Ευαγγελόπουλος).
Ακ. Σιάτιστας(Μακρυανίδης): Φίλιος, Μπλέτσας, Νασιόπουλος, Γραβάς (34’ Ζιώγος Β.), Κάστιας (30’ Κουτσώνας), Πλάνος, Τσακνάκης, Ζιώγος Γ., Μπούρτζος, Σαμαράς, Κουφογιάννης.
Διαιτητής: Δραγώγιας
Βοηθοί: Καραποναρλίδης, Στρίφα

 

πηγή: http://www.fcmakedonikos.gr/