Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

21/3/2010 A.E.Eλίμειας - Α.Ε.Κοζάνης 2-1

"Δεν ικανοποίησε αλλά πήρε αυτό που ήθελε"

 

O τίτλος τα λέει oλα,για το σημερινό παιχνίδι μια που οι στόχοι των δύο ομάδων ήταν εκ'διαμέτρου αντίθετοι,μία που η Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ  ήθελε να μείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ και να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τις 8 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μία Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ χωρίς άγχος να θέλει να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση.Η ομάδα του Κρόκου δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της ,όμως αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί και αυτό το κατάφερε σήμερα συμπληρώνοντας 11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΤΗΤΗ (9) ΝΙΚΕΣ,(2)ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ δείχνοντας ότι αντέχει στον δύσκολο δρόμο του φετινού πρωταθλήματος το οποίο είναι το ανταγωνιστικότερο της τελευταίας πενταετίας.
A' HMIΧΡΟΝΟ
Τo πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με την Ελίμεια να ζητά πέναλτι στο 6' της αναμέτρησης σε ανατροπή του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ WILLIAM,μέσα στην μικρή περιοχή του ΛΟΓΓΟΥ,για το οποίο ο διαιτητής έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι,και δύο λεπτά αργότερα όμορφο σουτ του ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ εκτός περιοχής του ΛΟΓΓΟΥ η μπάλα κατέληξε άουτ.Στο 10' λεπτό της συνάντησης ήρθε η απάντηση από την ομάδα της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ με δυνατό σουτ του ΓΚΙΟΥΡΟΥ το οποίο βρήκε την κάθετη δοκό του ΖΙΩΓΑ και έφυγε άουτ.Στο 13' ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ επιχειρεί δυνατό σουτ προς την εστία του ΖΙΩΓΑ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 23' της αναμέτρησης δυνατό σουτ του ΚΟΥΝΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ έφυγε άουτ απο τα δοκάρια του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.Το σκορ ανοίγει για την ομάδα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΑΤΙΔΗ στο 27'λεπτό με εξ'επαφής  κοντινή κεφαλιά του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ WILLIAM,μέσα από την μικρή περιοχή του ΛΟΓΓΟΥ σημειώνοντας  το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 32΄ λεπτό ο ΓΚΙΟΥΡΟΣ της Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ επιχειρεί δυνατό σουτ έξω από την περοχή του ΖΙΩΓΑ το οποίο φεύγει άουτ. Στο 34΄λεπτό ωραία κεφαλιά του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ WILLIAM μετά από σέντρα του ΜΑΛΟΥΤΑ   φεύγει λίγο άουτ από τα δοκάρια του ΛΟΓΓΟΥ. Στο 35΄ λεπτό δυνατό σουτ του ΓΚΙΟΥΡΟΥ  φεύγει λίγο άουτ. Στο 39΄σουτ του ΤΡΕΣΣΟΥ καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια οτυ ΖΙΩΓΑ.

Β΄ΗΜΗΧΡΟΝΟ

Με άνα γκολ από τα αποδυτήρια απάντησε η ομάδα της Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ αφού στο 46΄λεπτό μετά από λαθος του τερματοφύλακα ττου Κρόκου ο ΣΑΚΑΛΗΣ έκανε το 1-1 δύνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μια που η γηπεδούχος ομάδα δεν την ικανοποιούσε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 50΄ λεπτό δυνατόσουτ του ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗ  φεύγει λίγο άουτ. Στο 56΄ λεπτό σουτ του  ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ έξω από την περιοχή του ΖΙΩΓΑ  έφυγε λίγο άουτ. Στο 57΄ λεπτό δυνατό σουτ του ΣΑΚΑΛΗ  και ημπάλα φεύγει λίγο έξω από τα δικάρια του ΖΙΩΓΑ.
Ενώ ηυ ομάδα της Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  έκανε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κρόκου στο 65΄ λεπτό ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ μετά από ολιγωρία των αμυντικών της φιλόξενούμενης ομάδας με προβολή έκανε το 2-1  για την ΕΛΙΜΕΙΑ. Από εκείνι το σημείο και έπειτα δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στους γηπεδούχους να αναεβάσουν το σκορ, ομοίως και για την φιλοξενούμενη ομάδα πλην όμως το 2-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας  το καταπληκτικό σερί για την ομάδα της Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ.
Καλή η διαιτησία των ΜΑΖΑΡΑΚΗ ,ΤΣΙΓΓΕΝΗ, ΣΥΚΟΥ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ: ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗΣ,ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ.(ΑΛΛΑΓΕΣ) 27'ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ ΜΕ ΤΣΙΑΝΑΚΑ,73' ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,83'ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΕ ΜΑΛΟΥΤΑ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.(ΑΛΛΑΓΕΣ) 70'ΛΙΑΜΗΣ ΜΕ ΤΡΕΣΣΟ,77' ΡΗΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΜΑΧΤΗ,86'ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΕ ΖΙΑΓΚΑ.

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ( ΑΛΙΑΤΙΔΗΣ Δ.)  ΖΙΩΓΑΣ , ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ , ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ , ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, ΔΡΑΚΟΣ[Α] ,  ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ , ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ ,  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΛΟΥΤΑΣ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ, ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ , ΚΑΡΑΝΑΝΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΔΑΡΔΟΥΜΠΑΣ.
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ( ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ Χ.)  ΛΟΓΓΟΥ, ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΜΑΧΤΗΣ, ΖΙΑΓΚΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΣΑΚΑΛΗΣ, ΤΡΕΣΣΟΣ, ΧΙΝΤ, ΓΚΙΟΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΛΙΑΜΗΣ, ΓΑΤΑΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΑΣ, ΡΗΝΙΩΤΗΣ.