Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

21/03/2010 Μακεδονικός - ΑΕ Καισαριάς Κήπου 4-1

Εύκολο απόγευμα για το Μακεδονικό

Την τρίτη του νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια πέτυχε ο Μακεδονικός.

Αυτή τη φορά πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην ουραγό της κατηγορία ΑΕ Καισαριάς Κήπου.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που πέτυχαν τέσσερα γκολ είχαν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, πέτυχαν το γκολ της τιμής και είχαν κι αυτοί με τη σειρά τους ένα δοκάρι. Ο Μακεδονικός με το καλημέρα μόλις στο 2’ προηγήθηκε 1-0 όταν ο Κατσίκας έβγαλε ωραία μπαλιά στο σημείο του πέναλτι πετάχτηκε ο Σιαπανίδης και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 19’ ο Σιαπανίδης εκτελεί κόρνερ, πετάγεται ο Ζαχαριάδης και με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να πιέζουν και στο 21’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσεγάνη αποκρούει ο Κατσούδας σε κόρνερ.
Στο 28’ ο Ζαχαριάδης θα επιχειρήσει δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Κατσούδα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, με ωραία επέμβαση θα διώξει τη μπάλα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Σιαπανίδης στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά γύρισμα του Αντωνόπουλου στον Τσεγάνη που με ανάποδο σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Τάκου όταν ο Τσιγιάννης θα πιάσει διαγώνιο σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Μακεδονικού με τα πόδια θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 35’ κάθετη μπαλιά του Τσεγάνη βγάζει τετ-α-τετ τον Ψαλλίδα αυτός θα αποφύγει τον τερματοφύλακα θα πλασάρει αδύναμα στην κενή εστία για να προλάβουν οι αμυντικοί της Καισαριάς και να απομακρύνουν τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
Στο 45’ σέντρα του Κατσίκα θα βρει μόνο του τον Ψαλλίδα που θα σουτάρει δυνατά αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-1 , όταν ο Τσιγιάννης θα βγει απέναντι από τον Τάκο θα πλασάρει κι ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού θα αποκρούσει η μπάλα θα φτάσει πάλι στον Τσιγιάννη και με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 59’ σέντρα του Τσεγάνη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι μονοκόμματο σουτ του Σιαπανίδη θα στείλει τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Κατσούδα πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ, (4-1).
Στο 63’ ο Κατσίκας θα βρει το Σκρέκα, διαγώνιο σουτ του τελευταίου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έξω.
Στο 73’ κόρνερ του Σκρέκα καρφωτή κεφαλιά του Τσεγάνη η μπάλα σκάει στο έδαφος βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι κι απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Στο 82’ σουτ βολίδα του Τράτσκα η μπάλα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89’ κάθετη μπαλιά του Τρομπούκη θα βγάλει τετ-α-τετ τον Τσιγιάννη που μέσα από την περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ αλλά ο Τάκος με ωραία επέμβαση και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα στείλει τη μπάλα κόρνερ.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Τάκος, Αντωνόπουλος (46’ Πάτσιος), Πιλικίδης, Κατσίκας, Ζαχαριάδης (40’ Τράτσκας), Σκρέκας, Σιαπανίδης, Κουτσοσίμος, Τσεγάνης, Ασωνίτης, Ψαλλίδας.

ΑΕ Καισαριάς Κήπου: Κατσούδας, Τσάκαλος, Ποτουγλίδης, Παπαζήσης, Ταϋγανίδης, Γασρλιάν (72’ Τούνας), Γαύρος (46’ Αντωνόπουλος), Θαβάκης, Ευαγγελόπουλος (75’ Τρομπούκης), Τσόγκας, Τσιγιάννης.

Διαιτητής: Τσιγγένης Λ.
Βοηθοί: Στρίφα, Γκέκα

 

 

πηγή: http://www.fcmakedonikos.gr