Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

21-3-10 Πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΚ, 22η αγ.: Ελίμεια - ΑΕΚ 2-1

Η Ελίμεια ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΚ σε ένα παιχνίδι πού οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ισοδύναμες, αλλά τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τους τρείς βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε ένα δοκάρι και δύο κλασσικές ευκαιρίες αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, χωρίς οι γηπεδούχοι να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Λόγγου. Στο 8' αναταραχή στα καρέ της ΑΕΚ, σουτ του Μαλούτα από πλάγια πέρασε λίγο άουτ. Στο 15' κόρνερ του Καραγεώργου, προβολή του Γκιούρου στη ρίζα της κάθετης δοκού και στην αγκαλιά του Ζιώγα. Στο 28' η Ελίμεια άνοιξε το σκορ όταν από προσπάθεια και σέντρα του Μαλούτα από δεξιά ο επερχόμενος Γουϊλλιαμ Αντωνιάδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 31' μακρινή διαγώνια μπαλιά του Κουμπούρα έβγαλε τον Γκιούρο μόνο προ του Ζιώγα, αλλά το σουτ του παίχτη της ΑΕΚ πέρασε σύριζα από το δοκάρι. Στο 36' νέα διαγώνια μπαλιά του Σακαλή, ο Γκιούρος και πάλι μόνος στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε άουτ. Στο 40' μακρινό φαλτσαριστό σουτ τού Τρέσσου πέρασε λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών της Ελίμειας.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και σχεδόν με την έναρξη ισοφάρισε (47') όταν από "στραβοκλωτσιά" του τερματοφύλακα Ζιώγα, η μπάλα κατέληξε στον Χάρη Σακαλή πού με ψύχραιμο απευθείας πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 52' σουτ του Κουτζιακουτζίδη, δύσκολα ο Λόγγου σε κόρνερ. Στο 55' κάθετη πάσα του Μαλούτα, μόνος ο Αντωνιάδης, αλλά ο Λόγγου απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων. Στο 57' και στο 58' δυνατά, μακρινά σουτ των Τσολακίδη και Καραγεώργου αντίστοιχα, απέκρουσε και τα δύο με δυσκολία ο Ζιώγας. Στο 65' σημειώθηκε το γκολ πού έκρινε τον αγώνα όταν ο Κουτζιακουτζίδης σούταρε δυνατά από τα πλάγια, ο Λόγγου απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Κλεόβουλος Κουκουτσέλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα τελευταία εικοσιπέντε λεπτά αναλώθηκαν με την ΑΕΚ να έχει μία άκαρπη υπεροχή και την Ελιμεία να "γεμίζει" την άμυνα και τον κέντρο της, κρατώντας το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
ΕΛΙΜΕΙΑ (Αλιατίδης): Ζιώγας, Δημητριάδης (73' Δογραμματζής), Ζελενίτσας, Γ. Γιαπράκας, Τσιανάκας (25' Παλημάρκος), Δράκος, Κουκουτσέλας, Γυφτοκώστας, Αντωνιάδης, Κουτζιακουτζίδης, Μαλούτας (83' Μανώλας).
ΑΕΚ (Βοριαζίδης): Λόγγου, Μαχτής (77' Ρηνιώτης), Κουμπούρας, Ζιάγκας (86' Ζαχαρίας), Παλάντζας, Τσολακίδης, Σακαλής, Τρέσσος (70' Λιάμης), Χιντ, Γκιούρος, Καραγεώργος.
Διαιτητές: Μαζαράκης, Λ. Τσιγγένης, Σύκος.

 

πηγή: http://aekozanis.gr/