Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

2 Εισιτήρια Για Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα T.K.D. Στο Μεξικό Αποκόμισαν Οι Αθλητές

Tο τριήμερο 5 – 6 – 7 Φεβρουαρίου ο σύλλογος της πόλης μας ΄΄Μακεδονική Δύναμη΄΄ συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do εφήβων – νεανίδων 2010, που έλαβε χώρα στην πόλη της Χαλκίδας.

Με 4 μετάλλια, 2 χρυσά ( Χασιώτης Θεόδωρος, κατ. +78kg και Τζέλλος Κλεάνθης, κατ. -59kg ) και 2 χάλκινα ( Κουϊμτσίδης Ιωάννης, κατ. -63kg και Παπαδόπουλος Γεώργιος, κατ. -55kg ), ο Κοζανίτικος σύλλογος έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, με τους αθλητές να πραγματοποιούν μια πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια των προσπαθειών του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δύο αθλητές  της Μακεδονικής Δύναμης που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους, 1) ο Χασιώτης Θεόδωρος και 2) ο Τζέλλος Κλεάνθης, αποτελούν πλέον επίσημα μέλη της εθνικής ομάδας της χώρας μας και θα μας εκπρωσοπήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do, τον Μάρτιο στο Μεξικό.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναχωρούν για το προπονητικό κέντρο στα 3 – 5 πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα παραμείνουν σχεδόν για έναν ολόκληρο μήνα για προετοιμασία, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το  ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης · Χασιώτης Θεόδωρος που στέφτηκε Χρυσός πανελληνιονίκης και Κουϊμτσίδης Ιωάννης, Χάλκινος πανελληνιονίκης, έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν στο Βόλο και την συμμετοχή τους στην πρόκριση για την ολυμπιάδα νέων 2010 που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Σιγκαπούρη.  

Το Δ.Σ. του  συλλόγου Μακεδονική Δύναμη συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.