Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Χάντμπολ Α1 γυναικών Αρίωνας

Η αρχή  το ήμισυ του παντός. "Το πρώτο βήμα για την παραμονή του συλλόγου έγινε μετα την νίκη της ομάδας μας επί του πολύ καλού και αξιόμαχου Άρη " δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αρίωνα Σωκράτης Βακάλης.

Κάθε αρχή και δύσκολη και το άγχος ήταν έκδηλο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα για τα κορίτσια της Πτολεμαΐδας κυρίως για τις ελληνίδες παίκτριες του συλλόγου αφού κάποιες....... φάνηκαν να είναι εκτός παιχνιδιού.  Η ομάδα του Άρη,  με καλύτερη παρουσία στο γήπεδο , της στοίχισαν όμως (όπως φάνηκε)κάποιες  απουσίες , με προβλήματα επικοινωνίας κυρίως στην ανάπτυξη παιχνιδιού σε στημένη επίθεση θα μπορούσε να είναι η νικήτρια του αγώνα όταν η διαφορά ειχε φτάσει και τα 4 τέρματα (15-19) στο 2ο 10λεπτο του 2ου ημιχρόνου.Η ομάδα του Αρίωνα ανέκαμψε και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ με την ομάδα της πτολεμαΐδας να παίρνει τελικά το ροζ φύλλο αγώνα και τους 2 βαθμούς.

ΑΡΙΩΝ Π.-ΑΡΗΣ Θ  27 -26
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-8, 11-14 (ημχ.), 16-19, 22-22, 27-26
ΑΡΙΩΝ (Σωκρατης Βακάλης): Ναουμόφσκα 1, Βαφειάδου Ευρ., Κυνηγοπούλου 1, Βασιλειάδου Αθ. 4, Γκροζντανοβσκα 4, Τσερέπη 2, Σούτο 3, Τσιομπάνου  4, Βαφειάδου Κ. 1, Τσαγκαλίδου, Βασιλειάδου Στ. 6, Μιχαηλίδου 1, Κόλλια, Μητκάνη
ΑΡΗΣ (Βασίλης Σκανδάλης): Μπάντη, Παπάζογλου 8, Καλοϊδή 1, Ντελή, Φωτειάδου 6, Καραντώνη 3, Ντεμπελιάσκι, Δημήτρη 1, Κώττα, Δημητρίου 5, Ευχαγγελίδου, Νούλα 1, Λάμπρου, Μασμανίδου 1. Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 7-6, Πέναλτι:  4/5-3/8. Κόκκινη: Τσιομπάνο (3 δίλ.)