Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Χάντμπολ Α1 γυναικών

Πολλά τα προβλήματα για τον Εθνικό Κοζάνης αφού υπέστει την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα του από την νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικό και προδίκασε το απότέλεσμα της αναμέτρησης αφού οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 18-8 κυρίως με αντεπιθέσεις και μια πολύ καλή τερματοφύλακα πίσω  στα γκολ ποστ. Η ομάδα του Λουτρακίου σαφώς ενισχυμένη από πολλές ξένες παίκτριες (θύμησε Άρη στο μπάσκετ με κοινοτικούς ) εμπειρία, ταχύτητα και .... ανοιξιάτικο πρωινό στη Βάλια κάλντα ( μου θύμιζε την διαφήμιση του Expert- το πρωί καταλαβαίνεις τη διαφορά). Δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση και παρουσία της μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο καλοκαιρινό παζάρι (κάποιες τελικά είναι πολύ τυχερές)με τον φίλαθλο κόσμο να περιμένει περισσότερα και να ελπίζει (μάταια ίσως ) μια αποχώριση (θάναι βαρύς ο χειμώνας φέτος)το .... επόμενο  πρωινό. Ερωτηματικά όσον αφορά την παρουσίαση της και απλά μαθηματικά 9-5=4  μείον μια μικρή και την ξαδέφη της νομίζω 3 (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος) ελληνίδες , αλλά μην ξεχνάμε τους της ημετέρας παιδείας μετέχοντες. Τα σχόλια περι...... νομίζω. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κοζάνης ανέκαμψε (αν μπορεί να το πεί κάποιος )και λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή (-3 διαφορά ). Η υπερπροσπάθεια όμως εφερε μόνο προβλήματα αφού στο 58 : 71 τραυματίστηκε σε αιφνιδιασμό η Τερζούδη (ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό) βαραίνοντας περισσότερο το άσχημο κλίμα στην ομάδα.  Η ομάδα της Κοζάνης με απουσίες, σε σχέση με την περσυνή περίοδο και με  5 κορασίδες στην σύνθεση της ,δίνει το δικό της αγώνα έντιμα, ελπίζοντας πως ο χρόνος θα είναι σύμμαχος της ,αναζητώντας το θαύμα.

Εθνικός Κοζάνης-Ποσειδών Λουτρακίου 27-32

Τα δεκάλεπτα: 2-6, 5-10, 8-18 (ημ.), 13-21, 20-28, 27-32.
Εθνικός Koζάνης: Σανιγιάζοβα, Καραπορναλίδου, Γκουσγκούνη 6, Καλαμπούκα, Λαθούρα, Καραγιαννίδου, Γκασνάκη, Στάμου 10, Ντούντνικ 6, Λίτα, Παπαβασιλείου, Ρουσιάδου, Τερζούδη 5.
Ποσειδών Λουτρακίου: Πέντσεβα, Λαμπριανίδη 4, Παπαδοπούλου 11, Θυμή 1, Πατράκιος 6, Πένεφ 2, Στάνκοβιτς, Γιολδάση, Μπάκου Μ. 6.