Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Φ.Σ Μακεδονικός : Ευχαριστήριο σε Δήμο Κοζάνης

0-soccer

"ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ σε ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 
 
Η ποδοσφαιρική ομάδα του "Φ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ" - έτος ιδρύσεως 1928 , αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις Ευχαριστίες της προς το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, προσωπικά προς το Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. Κοζάνης, κ. Χάρη Γελαδάρη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για χρήση κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2012-2013) που η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας το Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον των πιο πάνω φορέων αναφορικά με την ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου της Κοζάνης, πέρα από την αναμφισβήτητη προσωπική ευαισθησία των προσώπων που τα εκπροσωπούν, σε σχέση με το άθλημά μας, καθώς επίσης και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της πόλης και ευρύτερα του Δήμου μας.
Ο Δήμος Κοζάνης παραδοσιακά στέκεται πάντοτε αρωγός και παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή, προκειμένου να μην ανακοπεί η προσπάθεια που γίνεται συστηματικά και με μεγάλες θυσίες στο παρόν δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, θεωρώντας ορθά ότι η όποια περαιτέρω επιτυχία, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, με πρώτο και καλύτερο την προσέλκυση ακόμη περισσοτέρων παιδιών στα γήπεδα απομακρύνοντάς τα από άλλα επιβλαβή ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, ενώ παράλληλα τονώνεται η πεποίθηση όλων μας, ότι η προσπάθεια, η συστηματική εργασία, η συμπόρευση και η συνεργασία μπορούν να αποφέρουν απτά, θετικά και αισιόδοξα για το μέλλον μας αποτελέσματα.
Εκφράζοντας και πάλι τις Ευχαριστίες μας.
 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του "Φ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ"