Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Φ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 4-2 ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το τρίτο  φιλικό παιχνίδι της νέας σαιζόν έδωσε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ στο Βατερό  απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ  που θα αγωνιστεί και πάλι στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης ενισχυμένη με νέα πρόσωπα και στόχο τον πρωταθλητισμό.
 

Αν και οι δύο ομάδες ήταν "σφιγμένες" από την προετοιμασία, παρουσίασαν πλούσιο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας έξι τέρματα συνολικά αποζημιώνοντας  τον κόσμο που το παρακολούθησε. Με την απόδοση της  η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΕΡΟΥ έδειξε ότι  με την πάροδο του χρόνου και με τα συνεχή φιλικά παιχνίδια βρίσκει  καλύτερα πατήματα στο γήπεδο δένει ως ομάδα, και παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι καλύτερη, και  από την άλλη η ομάδα της  ΡΟΔΙΑΝΗΣ έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Β' Κατηγορία καθώς ήρθαν αρκετοί νέοι  παίκτες ,που με την προσθήκη των παλαιών  θα δημιουργήσουν  μια ανταγωνιστική ομάδα με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ.
 

Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού σύσσωμο το Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΕΡΟΥ βράβευσε τον ΚΩΣΤΑ ΝΑΝΝΟ για την μεγάλη  προσφορά  στη ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε τόσο στην Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ όσο και στην Δ'ΕΘΝΙΚΗ, και του εύχεται η νέα του ομάδα  να εκπληρώσει τους στόχους της.
 

Στο 10' πολύ ωραίο πλασέ του ΗΛΙΑ μέσα από την μικρή περιοχή και απόκρουση του τερματοφύλακα ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ των φιλοξενούμενων.

Στο 22' σόλο ενέργεια του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ  για το Βατερό  περνώντας τρείς παίκτες  και σουτάροντας  στην κίνηση αλλά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ και απομακρύνεται από τους αμυντικούς της ΡΟΔΙΑΝΗΣ.

Στο 27' ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ανατρέπεται καθαρά  μέσα στην μικρή περιοχή του ΒΑΤΕΡΟΥ  από τον ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ Μυρόδιο ,το πέναλτι αναλαμβάνει  να εκτελέσει ο ίδιος  στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΠΑΖΩΗ κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 30' ήρθε η ισοφάριση για τον ΕΘΝΙΚΟ με πολύ όμορφη κεφαλιά του ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ μέσα από την μικρή περιοχή του ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, κάνοντας το 1-1.

Στο 37' ωραίο πλασέ του ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΥ  διώχνει σε κόρνερ ο ΠΑΠΑΖΩΗΣ.

Στο 40' σουτ  κεραυνός του ΣΤΕΡΓΙΟΥ η μπάλα βρίσκει για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ  της  Ροδιανής .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες παρουσιάστηκαν με περισσότερη όρεξη και η πρώτη καλή φάση έγινε στο 48' μετά από σέντρα του ΒΕΝΙΩΤΗ ,από αριστερά σουτ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς  των φιλοξενουμένων που ολιγώρησαν, στην φάση μπήκε ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ που με πολύ ωραίο αλλά και τυχερό σουτ αφού η μπάλα άλλαξε πορεία καταλήγοντας  στα δίχτυα του ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 50' δυνατό σουτ του ΤΣΑΚΙΛΤΖΙΔΗ η μπάλα άουτ.

Στο 65' έγινε το 3-1 με έξυπνο πλασέ του ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ Κων/νου μέσα από την μικρή περιοχή της ΡΟΔΙΑΝΗΣ,

Στο 72'σουτ του ΒΕΝΙΩΤΗ μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα στα δίχτυα του ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ κάνοντας το 4-1.

Στο 74' ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΝΝΟΣ με ωραίο σουτ μειώνει σε 4-2.

Στο 80' χαμένο πέναλτι για την ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ από τον ΝΑΝΝΟ.  

 

Εθνικός Βατερού  ΠΑΠΑΖΩΗΣ,ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ Ι,ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ Γ,ΜΠΕΣΑΣ ,ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ ΜΥΡ,ΗΛΙΑΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ,ΒΕΝΙΩΤΗΣ,ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ,ΤΣΑΚΙΛΤΖΙΔΗΣ,ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ.   (ΑΝΑΠΛ .ΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ,ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Κ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Δόξα Ροδιανής  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Π,ΖΙΑΓΚΑΣ,ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ,ΧΛΙΑΡΑΣ Χ,ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ Δ,ΤΖΕΛΛΟΣ,ΝΑΝΝΟΣ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.(ΑΝΑΠΛ.ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Β,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΑΝΝΟΣ Κ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Α,ΜΑΣΤΟΡΑΣ Χ,ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣ.

 

Η Διοίκηση του Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού, και εύχεται στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική σεζόν και εκπλήρωση των φετινών της στόχων.