Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Φιλική νίκη για τον Μακεδονικό Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε το Βατερό

 

Φιλική νίκη για τον Μακεδονικό - Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε το Βατερό..

Φιλική νίκη με 4-0 επι του Εθνικού Βατερού πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Βατερό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι δυο προπονητές στο δεύτερο φιλικό που έδιναν οι ομάδες τους (το Βατερό έπαιξε με Ελίμεια κι ο Μακεδονικός με Αιγινιακό) χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά Παπακώστας και Ανδρεόπουλος είδαν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους μετά το πρώτο δεκαήμερο της προετοιμασίας
Ο κ. Παπακώστας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει αρκετό στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Το συγκρότημα του κ. Παπακώστα σαφώς επηρεασμένο από την προετοιμασία προσπάθησε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε 4 γκολ ,είχε ένα δοκάρι , ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να παρουσιαστεί πανέτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής. Σίγουρα χρόνος υπάρχει και είναι δεδομένο ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερο, αποκτώντας ταυτόχρονα και την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Απο την άλλη ο κ.Ανδρεόπουλος ο οποίος χτίζει αγωνιστικά απο την αρχή την ομάδα του Εθνικού Βατερού έμεινε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του που παρά την ήττα έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα.Κι εδώ όμως το έργο του κ. Ανδρεόπουλου , είναι αρκετά δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι το Βατερό θα σταθεί στα πόδια του και θα παρουσιαστεί δυνατό κι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ .
Τα γκολ για τον Μακεδονικό πέτυχαν δύο ο Κατσίκας στο 47΄και στο 66΄ κι απο ένα ο Κουτούλας στο 56΄και ο Τζούτζας στο 84΄.
Ο Μακεδονικός δημιούργησε ευκαιρίες και με τους Ευαγγελόπουλο στο 6΄, Ζαχαριάδη στο 20΄ και 24΄ , Νικολάου στο 23,Σακαλήστο 35΄ Κατσίκα στο 49΄(δοκάρι) Αποστολίδη στο 65΄και Κουμπούρα στο 74΄
Από το αξιόμαχο Βατερό ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα είχαν οι Τζέλος στο 11΄, Κοντοδήμος στο 28, Κιουρτζίδης στο 30΄και Ηλίας στο 42΄ .
Το Βατερό ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Ρότσκου απο την Γαλατινή . Μάλιστα το νέο απόκτημα πήρε χρόνο συμμετοχής και άφησε καλές εντυπώσεις.

Εθνικός Βατερού (Ανδρεόπουλος): Παπαζώης, Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης, Ευκολίδης, Κεντεποζίδης Μ., Στεργίου, Τζέλλος, Τσακιλτζίδης,ιουρτζίδης, Καπαγιαννίδης, Γιαμουρίδης Γιώργος, Γιαμουρίδης Γιάννης, Κώτσης.



Μακεδονικός Κοζάνης(Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Γκουλιαβέρας. Πηγαδάς, Μαντζώλας, Κυπίρτογλου, Τσαμπούρης, Νικολάου, Ευαγγελόπουλος, Σακαλής, Ζιαζιάς, Ζαχαριάδης,   (Τσίγκας, Κρικέλης, Αντωνόπουλος Γρ., Κατσίκας, Τζούτζας, Μαλούτας Κ., Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Ζαχαρίας.

Διαιτητής: ο κ Πανιτσίδης με βοηθούς τους κ.κ Τζουβάρα και Σύκο