Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Τρανόβαλτο-ΑΕΚ 1-3 για την 16η αγ.του Α΄ ΕΠΣΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 στο Τρανόβαλτο απέναντι στην τοπική ομάδα, συνδυάζοντας καλή εμφάνιση με αποτελεσματικότητα. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν τούς τρείς βαθμούς πού χρειαζόταν, καθώς οι σχετικά καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια δεν συνοδευόταν και από επιτυχή αποτελέσματα. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες πού χάθηκαν κυρίως με τον Βαφειάδη, με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-1 στο 57' όταν από σέντρα τού Σακαλή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Φωτόπουλος έχασε τη μπάλα και ο Ακης Βαφειάδης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 65' η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της όταν σουτ τού Σακαλή αποκρούστηκε από τους αμυντικούς με τη μπάλα να καταλήγει στον Ιμέρ Χιντ πού από κοντά έκανε το 0-2. Στο 78' το Τρανόβαλτο έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Βητόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε τη νίκη. Στο 80' όμως οι γηπεδούχοι  ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με ωραίο χτύπημα φάουλ του Βαγγέλη Τσουτζίδη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα (85') η ΑΕΚ σφράγισε τη νίκη όταν από κόρνερ τού Λιάμη ο Μίλτος Παλάντζας στο πρώτο δοκάρι με πλάσε έκανε το τελικό 1-3.
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ: Φωτόπουλος, Μαυροδήμος, Μακρυγιάννης (62' Δανάτσας), Βητόπουλος, Δαλλής, Πελέκας, Γκούμας, Κοζικόπουλος, Τσουτζίδης, Λάμπρος, Κ. Πελέκας (46' Ντανάτσας, 78' Πατσικόπουλος).
ΑΕΚ: Λόγγου, Κοταρίδης, Κουμπούρας, Παλάντζας, Ζιάγκας, Λιάμης, Σακαλής (89' Βάλλας), Τσολακίδης, Χιντ, Καραγεώργος (89' Ζάμπακας), Βαφειάδης (67' Γκιούρος).
Διαιτητές: Κοεμτζίδης, Φωτιάς, Κωτούλας.