Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

Το Τρένο σφύριξε μία φορά και ήταν αρκετή.

Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής – Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 1 – 0

3/12/12 Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής – Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 1 – 0

Δεν υπάρχει αντίπαλος φέτος για την Αγία Παρασκευή καθώς έχει  το απόλυτο σε νίκες στα παιχνίδια  του 1ου γύρου με 9 στα 9 μετά και τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Λευκοπηγή.

Χθες το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Ροδιανής μετά από ένα σκλήρό παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς η βροχή ήταν ασταμάτητη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Αγία Παρασκευή κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Λευκοπηγής με 1-0. Η πρωταθλήτρια χειμώνα Αγία Παρασκευή, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Καραλίγκα που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε αρκετές προσπάθειες των φιλοξενουμένων και πλέον είναι στο +10 από τη δεύτερη θέση. 
 Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες καθώς ο αγωνιστικός χώρος δε βοηθούσε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι  μόλις στο 7’ κατάφεραν να σκοράρουν αλλά ο διαιτητής του αγώνα το ακύρωσε για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί με τον Καλημέρη στο 25’ μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Πάικου. Η ομάδα της Λευκοπηγής προσπαθούσε κυρίως με στημένες φάσεις να απειλήσει την Εστία του Καραλίγκα. Μία αξιόλογη φάση δημιουργήθηκε στο 40’μετά από εκτέλεση  φάουλ του Κερασιώτη Π. που ο Καραλίγκας έδιωξε με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λευκοπηγής προσπάθησε να πιέσει έχοντας την κατοχή της μπάλας μη μπορώντας όμως να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση.  Η Αγία Παρασκευή όμως σε μία αντεπίθεση  στο 65’ κέρδισε πέναλτι καθώς σε μία σέντρα η μπάλα βρήκε σε χέρι του αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλημέρης όμως μετά από κακή εκτέλεση ο Πάικος απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού ο κίνδυνος απομακρύνθηκε από την εστία των φιλοξενουμένων. Μετά το 70’ ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε στο μισό γήπεδο την Αγία Παρασκευή δημιουργώντας τρείς καλές ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι του τον Καραλίγκα σε πολύ μεγάλη μέρα. Η Αγία Παρασκευή προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσει όμως κάποια αξιόλογη φάση. Στο 70’ μετά από σέντρα του Τσίρου ο Πάσχου θα πάρει την κεφαλιά και ο Καραλίγκας θα πέσει στη γωνία και θα διώξει. Στο 75’ από πλάγια θέση το φάουλ θα εκτελέσει απευθείας ο Κερασιώτης ενώ ο Καραλίγκας θα διώξει πάνω από τα δοκάρια. Στο 79’ ο Τσιφτσής θα κάνει μία κούρσα από αριστερά θα κάνει τη σέντρα αλλά θα βγει και θα μαζέψει ο Πάικος. Στο 85’ ο Καραλίγκας θα πει ξανά όχι διώχνοντας τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα ύστερα από ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Κανάβα στο ‘’γαμα’’ της εστίας. Τελικό σκορ Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής – Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 1 – 0

Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής (Καλαμπούκας Γ.): Καραλίγκας Θωμ., Καλαμπούκας Ιωάν., Λιόγας Δημ., Χαραλαμπίδης Αριστ., Φλώρος Ευάγ. Καλημέρης Αποστ., Μαρκόπουλος Πασ., Φλώρος Στελ., Κωνσταντινίδης Γρηγ. (75’ Τσιφτσής), Καλαμπούκας Ζησ., Ευαγγελόπουλος Ευαγ.

Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής (Γρηγοριάδης Κ): Πάικος Σ, Τσίρος Γ, Παπαζήσης Ι, Παρτώνας Α, Πουτιός Γ, Κανάβας Γ, Ζάμπακας Π(75’ Μαρκόπουλος),, Κερασιώτης Π,Βακρατσάς (50’ Φλώρος Ν), Γκουντιός Ν(55’ Κερασιώτης Ι), Πάσχου Ν.

Ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους των δύο ομάδων που αψηφώντας την κρύα βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες προσήλθαν  στο γήπεδο. Ο σύνδεσμος BLUE TRAIN ετοίμασε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με πολλά πανό, τύμπανα, συνθήματα, πυρσούς αποθεώνοντας την ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. και μετά τη δύσκολη νίκη.

Καλή η διαιτησία του κ.Κουντουράκη, Κουτσώνα, Πραχάλη αν και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για κάποιες φάσεις του παιχνιδιού.

Γιατρός του αγώνα Τσιμπούρας Ηλίας

βίντεο από το γήπεδο: