Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Συνέντευξη τύπου Γαβριηλίδη

Aγαπιος Γαβριηλίδης:Η Κοζάνη πρέπει να παίξει ηγετικό ρόλο στη Δυτική Μακεδονία.

Για όλους και για όλα μίλησε την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος της Κοζάνης, Αγάπιος Γαβριηλίδης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας της Κοζάνης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, τονίζοντας ότι στόχος του ίδιου όσο και των υπολοίπων μελών της διοίκησης είναι, η Κοζάνη να παίξει ηγετικό ρόλο στη Δυτική Μακεδονία.

 

Επίσης, αποκάλυψε την πρόθεσή του να βάλει στην διοίκηση τον πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων της Κοζάνης “Τα Λιοντάρα”, Βασίλη Μπατιάνη. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αγάπιος Γαβριηλίδης: “Μετά από πολλές και δύσκολες ημέρες, είμαστε σε θέση να πούμε ότι η Κοζάνη είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό. Το 80% του ρόστερ συμπληρώθηκε και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα είναι επιλεκτικές. Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι εκτός από την μεγάλη ομάδα, ξεκινάμε την δημιουργία τμημάτων υποδομής, με υπεύθυνους τους κ.κ. Μασμανίδη και Κοσαλίδη”.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια είναι η θέση της διοίκησης σχετικά με τους παλαίμαχους οι οποίοι πρόσφατα διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έχει γίνει κάποιο άνοιγμα προς αυτούς, ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε: “Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση τόσο στους παλαιμάχους, όσο και στον οποιονδήποτε επιθυμεί να πλαισιώσει την ομάδα. Η Κοζάνη πρέπει να παίξει ηγετικό ρόλο στη Δυτική Μακεδονία και γι’ αυτό καλώ όλους του φορείς, τον Δήμο και την Περιφέρεια, να βοηθήσουν για να φτάσουμε ψηλά την ομάδα. Από εκεί και πέρα, σχετικά μ’ αυτούς που πριν από λίγο καιρό έκαναν παράπονα ότι η ομάδα οδεύει στη διάλυση, τους απαντάμε ότι η Κοζάνη έχει μεγάλη ιστορία και μ’ αυτήν δεν πρέπει να παίζει κανένας. Εμείς την αγάπη μας για τον σύλλογο την αποδείξαμε έμπρακτα και φέτος, φέρνοντας αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας μια ομάδα που θα μας κάνει και πάλι περήφανους”.

Τέλος, σε ερώτηση γιατί η διοίκηση τα τελευταία χρόνια δείχνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή Βασίλη Παπαδόπουλο, ο Αγάπιος Γαβριηλίδης απάντησε: “Ο προπονητής και γενικά το τεχνικό επιτελείο, για εμάς είναι το καταλληλότερο. Ο προγραμματισμός γίνεται μ’ αυτούς και τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος. Η εμπιστοσύνη στα πρόσωπά τους είναι δεδομένη”.