Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Προπαιδικού τμήματος της ΑΕΚ και στον προπονητή τους

Πρώτη θέση για το Προπαιδικό Τμήμα της ΑΕΚ στο 1ο Τουρνουά Forthnet
Με το τρόπαιο επέστρεψε το Προπαιδικό Τμήμα της ΑΕΚ (παιδιά γεννημένα το 1997 και το 1998)

από το εξαήμερο 1ο Τουρνουά Νέων Forthnet πού έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ατέρμων στον Παντελεήμονα Κιλκίς.

Στον τελικό της κατηγορίας τους που έγινε το Σάββατο 10-4-10, μετά από ένα πολύ δυνατό αλλά και δραματικό παιχνίδι η ΑΕΚ επιβλήθηκε στην παράταση του Πήγασου Σερρών με 4-3. Στο πρώτο ημίχρονο του κανονικού αγώνα οι Σερραίοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, με την ΑΕΚ να απαντάει με τρία συνεχόμενα τέρματα που σημείωσαν οι Μπαλίτσας, Μαντώς και Ζ. Βαϊράμης. Στο δεύτερο μέρος ο Πήγασος πίεσε την ΑΕΚ και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας. Ακολούθησε παράταση δύο δεκαλέπτων, με τον Νίκο Συράκο να σημειώνει το γκολ πού έκρινε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Τρίτη 6-4-10, με καθημερινά παιχνίδια, με την ΑΕΚ να σημειώνει τρείς νίκες στα παιχνίδια του ομίλου της. Η ΑΕΚ νίκησε τον Πήγασο Σερρών με 4-2 (τα γκολ οι Συράκος 3 και Μαντώς), την "Ακαδημία Οι Αετοί" Θεσσαλονίκης με 3-0 (τα γκολ οι Συράκος 2 και Ρ. Βαϊράμης) και τις Ελπίδες Χαλάστρας με 4-0 (τα γκολ οι Τσαμπούρης, Μαλούτας, Μπαλίτσας και Παναγιωτίδης) κι έτσι πέρασε στην ημιτελική φάση τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο της.

Στον ημιτελικό η ΑΕΚ νίκησε εύκολα το Παγγαίο Καβάλας με 8-0 (τα γκολ οι Συράκος 4, Μαλούτας, Τσαμπούρης, Ρούσης και Ζ. Βαϊράμης).

Ο επιθετικός Νίκος Συράκος της ΑΕΚ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία Προπαιδικού με 10 γκολ (αν και αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι λιγότερο), παίρνοντας και το ανάλογο βραβείο από τους διοργανωτές.

Στην κατηγορία Παιδικού (γεννημένοι 1995 και 1996) νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης πού κέρδισε με 1-0 τον Ορέστη Ορεστιάδας στον τελικό.

Το Προπαιδικό Τμήμα της ΑΕΚ αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή Μάκη Μαλούτα, ενώ συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Ζαφείρης Βαϊράμης, Ραφαήλ Βαϊράμης, Νίκος Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Δύντσικος, Σάκης Ιωαννίδης, Γιάννης Κυρζόπουλος, Μάρκος Μαλιόγκας, Παναγιώτης Μαλούτας, Ηλίας Μαντώς, Παναγιώτης Μπαλίτσας, Βασίλης Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος Ρούσης, Νίκος Συράκος, Γιώργος Τσαμπούρης.

 

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο θα βρείτε στη σελίδα της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης

πηγή: http://aekozanis.gr/