Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΣΤΟ OPEN ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Η αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης αναχωρεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 για την Γάνδη του Βελγίου. Η ομάδα αποτελείται από 9 αθλητές εκ των οποίων οι 7 έχουν πανελλήνιο μετάλλιο στις κατηγορίες τους. Ο λόγος για τους Τζέλλο Νικόλαο, Μεχτερίδη Στέλιο, Τεληκωστόγλου Αποστόλη, Τσιφτσή Γεώργιο, Γρίβα Γεώργιο, Δημητριάδου Κωνσταντίνα, Τσαβδαρίδου Ελισάβετ. Η ομάδα συμπληρώνεται με τους Μαχτσίρα Κωνσταντίνο, Μουρατίδου Κική και τη συνοδεία του προπονητή τους, κύριο Αλμασίδη Χρήστο.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συμμετοχή των αθλητών στο διεθνές Α class πρωτάθλημα Taekwondo του Βελγίου, που θα διεξαχθεί στις

9 & 10 Απριλίου και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία ώστε οι αθλητές να προετοιμαστούν για τις εθνικές τους υποχρεώσεις οι οποίες έπονται. Όσον αφορά τώρα κυρίως τους μικρότερους και ανερχόμενους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης, το πρωτάθλημα ενδείκνυται για την αποκόμιση βιωματικών εμπειριών, σχετικά με το άθλημά τους, μιας και θα έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 1.000 αθλητές από όλο τον κόσμο. Γεγονός που θα τους ΄΄ανοίξει τους ορίζοντες΄΄ μιας και όλοι τους είναι πλέον σε θέση να κρίνουν τεχνικά και να διαχωρίζουν το σωστό, το καλό αλλά και το αρνητικό.

Η ομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έχει ανεβασμένη ψυχολογία, έχει θετική σκέψη και όλοι οι αθλητές στοχεύουν σε μια θέση στο βάθρο, που θα τους δώσει και βαθμούς αφού το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο.

Το Δ.Σ. εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές του.