Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

 Στο Καζάν της Ρωσίας βρίσκεται από την Τρίτη η ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας ενόψει του Ευρωπαϊκού - Ολυμπιακού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί 27 – 29 Ιανουαρίου 2012. Κάθε χώρα μπορεί να συμμετέχει στην Ολυμπιάδα με μέγιστο 2 αθλητές και 2 αθλήτριες και σε 4 διαφορετικές κατηγορίες βάρους συνολικά. Η Ελλάδα ήδη έχει εξασφαλίσει μία θέση στην κατηγορία των +87 κιλά ανδρών με τον Νικολαΐδη Αλέξανδρο, από την παγκόσμια πρόκριση, οπότε η Ελληνική αποστολή αποτελείται από την Μυστακίδου Έλλη, την Κούβαρη Κική και τον Τζέλλο Νίκο, τρεις φτασμένους αθλητές που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

     Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη, ο Τζέλλος Νικόλαος είναι ο αθλητής που θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο ώστε να τον οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου. Στην κατηγορία των – 80 κιλά ανδρών όπου αγωνίζεται  έχουν δηλωθεί 16 αθλητές από τις ευρωπαϊκές χώρες και αυτό σημαίνει ότι ο Τζέλλος Ν. θα πρέπει να επιτύχει 3 νίκες και να κατακτήσει τουλάχιστον χάλκινο μετάλλιο για να πάρει το εισιτήριο. Κατανοούμαι το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας και επειδή μας έχει αποδείξει πολλάκις την αξία του ο Νίκος, απλά τον εμπιστευόμαστε και περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται. Την Πέμπτη αναχωρεί και ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αλμασίδης Χρήστος για τη Ρωσία ώστε να βρίσκεται δίπλα στον αθλητή του.

     Ο Τζέλλος Νικόλας καθώς και οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες θα αγωνιστούν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012. Το ολυμπιακό τουρνουά τείνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου γι’ αυτό και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει προνοήσει και έχει ανακοινώσει ότι το Dartfish.tv  είναι το κανάλι απ’ όπου όλοι οι φίλοι του taekwondo αλλά και του αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά από το διαδίκτυο την προσπάθεια των αθλητών.
     
     Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος, το Δ.Σ., οι προπονητές και γυμναστές του συλλόγου, οι συναθλητές και οι γονείς τους εύχονται από καρδιάς στον Νίκο και στις δύο αθλήτριες, καλή επιτυχία!