Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Στον τελικό κυπέλλου της 25η Μαρτίου ο ΑΟ Κάστωρ και η Αστραπή Μεσοποταμίας.

ΑΟ Κάστωρ και Αστραπή Μεσοποταμίας θα είναι τελικά το ζευγάρι του 32ου τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Διεξήχθησαν χθές το απόγευμα οι δύο ημιτελικοί κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Ο ΑΟ Κάστωρ και η Αστραπή Μεσοποταμίας ήταν τελικά οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο συμμετοχής τους στον 32ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς. Στον έναν ημιτελικό οι ''βυσσινί'' μετά από εντυπωσιάκή εμφάνιση υπέταξαν την Ακαδημία ΚΡΟΝΟΣ με το επιβλητικό σκορ 5-0, ενώ στο γήπεδο της Μεσοποταμίας η Αστραπή κέρδισε πολύ δύσκολα με σκορ 1-0 την Δόξα Κορησού, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον τελικό της φετινής διοργάνωσης.

 

Τελικός με... ενδιαφέρον

Ο φετινός τελικός παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και αυτό γιατί το ζευγάρι έχει εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία στον θεσμό. Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα ζευγάρι ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣ. - ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ, δηλαδή του πρωταθλητή κατακτήσεων κυπέλλου με τον ουραγό!! ! !
Η ομάδα της Αστραπής Μεσ/μίας έχει στην κατοχή της τα περισσότερα κύπελλα (9), έναντι μόλις ενός του Κάστορα!!!. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστραπή παρότι έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, εδώ και 14 χρόνια αγνοεί την κατάκτηση αυτού. Τελευταία χρονιά που κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Καστοριάς ήταν το 1994, ενώ και ο Κάστορας πριν 5 χρόνια κατάφερε να γευθεί για πρώτη φορά, τη χαρά του τροπαιούχου.
Έτσι, λοιπόν ο φετινός τελικός αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για στατιστικούς λόγους....

πηγή: http://www.kastoria4u.gr