Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Στα 10,000 πόδια με τη bwin.com και τη Real Μαδρίτης!

Μια αξέχαστη εμπειρία προσέφερε το περασμένο σαββατοκύριακο η bwin.com, η Νο. 1 online gaming εταιρία, σε εκπροσώπους αθλητικών μέσων ενημέρωσης από την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

 

Η αποστολή της bwin.com βρέθηκε στο αεροπλάνο της Real Μαδρίτης και ταξίδεψε μαζί με παίκτες, προπονητική ομάδα και τη διοίκηση ως τη Σαραγόσα. Εκεί η «βασίλισσα» συνάντησε την τοπική ομάδα, Real  Zaragoza FC, σε μια ακόμα μάχη στην κούρσα για το κύπελλο της Primera Division.

 

 

Ένα ταξίδι διαφορετικό, απρόσμενο και σίγουρα αξέχαστο. Η bwin.com το έκανε πραγματικότητα! «Πέταξε» με την ομάδα, με προορισμό ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.  Οι φιλοξενούμενοι της bwin.com είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της Real και να νιώσουν την αγωνία τους αλλά την ανυπομονησία τους πριν από τον αγώνα!

 

 

 

Ρονάλντο, Κακά, Ραούλ και οι υπόλοιποι αστέρες, ήταν εκεί για να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να δώσουν αυτόγραφα στους καλεσμένους

του επίσημου χορηγού της ομάδας.

Εκτός όμως από το ταξίδι με την ομάδα, η VIP φιλοξενία της bwin.com περιελάμβανε πολλά ακόμα: πολυτελή διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Real, μεταφορά με το επίσημο πούλμαν της ομάδας και γεύμα με εκπροσώπους της Ρεάλ.

Μια μοναδική εμπειρία, που μόνο η bwin.com μπορεί να προσφέρει!

Bwin.com, ο χορηγός των πρωταθλητών!