Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Σιάτιστα - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-1

Μπορούσε και τη νίκη η Σιάτιστα…..

Με κυρίαρχα στοιχεια το κρυο κ το χιονι που ειχε αρχισει να πεφτει στο γηπεδο η  ΑΕ Ποντίων Κατερίνης τα βρήκε… σκούρα στη Σιάτιστα

και αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Έτσι, το πρωτάθλημα παίρνει και πάλι… φωτιά, με την ομάδα του κ. Καμπερίδη να έχει ακόμη το προβάδισμα για τον τίτλο.

Οι πρωτοπόροι του ομίλου, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ταρασιάδη στο 10’,ο οποίος πηρέ το ριμπαουντ στη μεγάλη περιοχη μετα το δοκάρι από την κεφαλιά του Μπαλαμπάνη.Στη συνεχεια οι γηπεδουχοι είχαν την υπεροχη των κινησεων.
Στο 25’ επελαση του Στεργιου Κ. αφού περασε 4 παίχτες έφτασε πλαγια δεξιά προσπαθησε να τροφοδοτησει τον Κοτούλα τον οποιο προλαβε ο Βασιλειαδης γλιτωνοντας την εστια του.
Στο 33΄ παρολιγον αυτογκολ σε μια ιδια περιπου φαση με το Χατζηρουμπη πρωταγωνιστη να κάνει δυνατη σεντρα από δεξιά η μπάλα κοντραρε στα ποδια των αμυντικων κ περασε ξυστα από το καθετο δοκαρι κορνερ.
Δυνατό παιχνιδι στο δευτερο μερος με πίεση από τους γηπεδούχους που απέδωσε  στο 75’ αφού ο Κουτούλας κερδισε πεναλτι το οποιο εκτέλεσε ευστοχα ο  Χατζηρούπης  και ισοφάρισε σε 1-1. Η Σιάτιστα είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπη και να παρει τη νίκη αφού στο 90’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πατσικόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

Σιάτιστα: Τραπεζανλίδης, Παπαδόπουλος (85’ Φτάκας), Νούσιος (81’ Πατσικόπουλος), Πανταζής, Στεργίου Κ., Γκαραγκούνης Ν., Γκραγαγκούνης Β., Γκούρτσος, Στεργίου Θ., Χατζηρούπης, Κοτούλας (83’ Λάτσιος).

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Βασιλειάδης, Κουρτόγλου (83’ Μπαγλαρίδης), Πεΐδης (46’ Μωυσιάδης), Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Νάκας, Ταρασιάδης (75’ Καλουσίδης), Κουμορτζής, Βεϊδαμενίδης, Κεστελίδης

Διαιτητής: Μανούρας Χ.
Βοηθοί: Τσικρικάς Ε., Γιαννούλα Μ. ( Τρικάλων)