Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ

 

Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης, έχει χαρακτηριστεί σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

Και πώς να μη γίνει αυτό όταν έχει στις τάξεις του παίκτες με εμπειρία στην Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνική (Μαρκόπουλος, Πανάκης, Σιμητός, Ξυνάδας, Κοτζαφίλιος, Στεφανίδης, Ίτσκος) αλλά και πολλούς ακόμα με εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο λόγος για το Μακεδονικό Φούφα ο οποίος φέτος βαδίζει σε χνάρια επαγγελματικών ομάδων με εργοφυσιολόγο, γυμναστή, φυσιοθεραπευτή και ότι άλλο χρειάζεται για την σωστή προετοιμασία της ομάδας.
Η διοίκηση της ομάδας που φέτος είναι πλαισιωμένη από πολλούς και πολύτιμους συνεργάτες έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει να έχει μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Η διοίκηση έτσι και φέτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα η οποία συνεχίζει με τον Βαγγέλη Καραγεωργίου (ένα νέο και φέρελπι προπονητή) ο οποίος έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στην ομάδα ξέρει πρόσωπα και πράγματα, κάτι που τον βοηθάει πάρα πολύ στο έργο του.
Η ψυχή της ομάδας Δημήτρης Χάϊτας είναι ένας παράγοντας που σπάνια συναντάς σε σύλλογο και δεν είναι τυχαίο πως όλα αυτά τα χρόνια όλοι στην Κοζάνη και όχι μόνο έχουν να λένε τόσο για αυτόν όσο και για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και στο ποδόσφαιρο. Όπως επίσης είναι κοινά αποδεκτό από όλους ότι όσα έχει πετύχει η ομάδα αυτά τα χρόνια οφείλονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτόν.
Ένα από αυτά είναι και η κερκίδα που μετά από πολλά χρόνια τοποθετήθηκε στο γήπεδο και ευχή όλων είναι να έχει αρκετό κόσμο στα παιχνίδια της ομάδας και ειδικά στα ντέρμπι να είναι κατάμεστη.
Φυσικά όπως μας είπε στην ομάδα η διοίκηση είναι περισσότερο για το τυπικό του θέματος αφού όλοι είναι συνεργάτες της ομάδας.

 

Την περασμένη Τρίτη ο πάτερ Πρόδρομος πραγματοποίησε για 20η συνεχή χρονιά (όσο χρόνια είναι και στο χωριό) τον αγιασμό της ομάδας και ευχήθηκε σε όλους πάνω από όλα υγεία και μετά επιτυχίες, αν και όπως είπε δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση και στις ήττες που πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. της ομάδας είναι το ακόλουθο αν και όπως είπαμε οι ρόλοι είναι περισσότερο για το τυπικό του πράγματος πέραν του προέδρου και του ταμία:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΙΝΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΙΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΙΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΙΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΠΛ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΙΤΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΧΑΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΗ: ΧΑΙΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΜΗΤΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ο Μακεδονικός έχει ίσως τη πιο πλήρη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από τους:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Β.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
ΠΡΟΠ/ΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΓΙΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΜΒ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τέλος το δυναμικό της ομάδας είναι το παρακάτω:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΤΡ., ΤΑΣΙΟΣ Κ., ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: ΙΤΣΚΟΣ Θ., ΜΑΤΣΙΓΓΑΡΗΣ Σ.,ΠΕΡΙΧΑΝΑ Δ.,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Ε.,ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Α.,ΕΓΓΛΕΖΟΣ Π., ΛΕΜΟΝΗΣ Ν., ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Η.,ΚΑΤΣΙΜΑΝΤΑΣ Α

ΜΕΣΟΙ: ΠΑΝΑΚΗΣ Γ., ΦΑΧΑΝΤΙΔΗΣ Μ., ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Δ., ΜΟΥΚΑΣ Δ., ΣΙΜΗΤΟΣ Δ., ΚΟΤΖΑΦΙΛΙΟΣ ΑΛ.,ΠΟΥΡΛΟΥΚΑΚΗΣ Γ.,ΜΠΙΝΤΣΗΣ Ι.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.,ΞΥΝΑΔΑΣ Σπ., ΦΩΤΙΟΥ Α., ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ.,ΧΑΙΤΑΣ Ν.,ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ Α.,ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ Ε., ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Κ., ΚΟΥΡΚΟΥΤΜΑΝΟΣ Γ.ΚΑΡΑΣΟΥΝΑΣ Θ.,ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Θ.