Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ’

Μεγάλη τιμή για τον Τζέλλο Κλεάνθη αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, ο οποίος είναι καλεσμένος της Εθνικής ομάδας Τaekwondo της χώρας μας, για να συμμετάσχει στο 2ο Μεσογειακό Κύπελλο που θα λάβει χώρα στην Τυνησία. Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχουν 24 χώρες που ανήκουν στην Μεσογειακή Ομοσπονδία. Ο αθλητής του συλλόγου της πόλης μας θα αγωνιστεί το Σάββατο στην κατηγορία των -58kg ανδρών και ευχόμαστε όλοι μας να επιστρέψει στην Ελλάδα με μετάλλιο στις αποσκευές του !

Από την άλλη πλευρά, άλλοι 9 αθλητές του συλλόγου μας θα δώσουν κι αυτοί το δικό τους παρόν το Σαββατοκύριακο στο Zagreb της Κροατίας, σ’ένα πρωτάθλημα Ά κατηγορίας. Το πρωτάθλημα διοργα-
νώνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwondo και μάλιστα είναι βαθμολογούμενο. Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 800 αθλητές από 30 χώρες, οι αθλητές του συλλόγου μας συμμετέχουν για 3η φορά σ’αυτή τη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να αποκομίζουν συνεχώς εμπειρίες από τέτοιου είδους διοργανώσεις, μιάς και τους βάζουν στη διαδικασία τις αυτοκριτικής και επομένως να βελτιώνονται συνεχώς.  

Το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου.