Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Ραντεβού τον Αύγουστο έδωσε η ακαδημία του Μακεδονικού Τέλος Ιουλίου ο Μακεδονικός

Τέλειωσε η σεζόν για την ακαδημία αλλά και για τις δύο αγωνιστικές ομάδες του Μακεδονικού. Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής έδωσαν ραντεβού με τους μικρούς μπόμπιρες τις 23 Αυγούστου και τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Ενώ ο κ. Παπακώστας προπονητής του Μακεδονικού θα βάλει στα "βάσανα" της προετοιμασίας τους παίκτες του στις 25 Ιουλίου κι ο κ Γκουρτσούλης τους δικούς του της Κοζάνης 2004 την 1 Αυγούστου.

 

Γενικά η χρονιά που πέρασε θεωρείται επιτυχημένη και αυτό φαίνεται και από τα λεγόμενα των γονέων των μικρών αθλητών και βεβαίως από τα ίδια τα παιδιά αλλά κι από τους αθλητές των δύο αγωνιστικών ομάδων. Αποκορύφωμα τις επιτυχημένης χρονιάς της οικογένειας του Μακεδονικού ήταν η άνοδος της Κοζάνης 2004 στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.
Ο Μακεδονικός λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Το ενδιαφέρον, η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνουν στα παιδιά οι προπονητές και τα παιδιά στα πρόσωπα των προπονητών ανατροφοδοτεί αυτήν τη σχέση. Υπάρχει βέβαια και η κατάλληλη στήριξη από τους γονείς.
Δεχόμαστε όλοι μαζί τις καλές και τις άσχημες στιγμές, τις χαρές και τις λύπες. Έχουμε τις διαφωνίες μας, κάνουμε τα καβγαδάκια μας, αλλά βρίσκουμε πάντα λύσεις και μπροστά στο καλό της ακαδημίας, αλλά και των παιδιών μας είμαστε όλοι μια γροθιά. Γονείς , διοίκηση, προπονητές αθλητές
Αυτή η σύμπνοια είναι η δύναμή μας.
Με αυτή τη συνεργασία έρχονται οι επιτυχίες μας
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν η τελευταία για την φετινή αγωνιστική περίοδο γι αυτό προγραμματίστηκαν διάφορες εκδηλώσεις.
Προηγήθηκαν οι συναντήσεις του Δ.Σ με γονείς προπονητές και με εφόρους κάθε τμήματος ξεχωριστά. Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν οι προβληματισμοί των γονέων, η φετινή πορεία των τμημάτων, τα σχέδια και ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στη συνέχεια προγραμματίστηκαν σειρά με παιχνίδια - γιορτή των μπαμπάδων με τα τμήματα που ανήκουν τα παιδιά τους.
Στα τζούνιορ μετά από ένα παιχνίδι αμφίρροπο !!! οι γονείς κέρδισαν τα παιδιά τους με σκορ 3-2!!!. Στο προπαιδικό το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 3-3 και στα πέναλτι νίκησαν τα παιδιά ,τους γονείς 7-5!!
Στα μίνι και προμίνι λόγω μεγάλης διαφοράς ηλικίας και δυναμικότητας (οι μπόμπιρες ήταν ανώτεροι) οι ομάδες ήταν μικτές με παιδιά και γονείς. Το παιχνίδι που διεξήχθη σε γήπεδο 9Χ9 λόγω μη αντοχής των γονέων φυσικά ,ήρθε ισόπαλο 7-7.
Μετά από κάθε παιχνίδι οι έφοροι των τμημάτων οργάνωναν δείπνο για γονείς και παιδιά.
Αποκορύφωμα ήταν η φιέστα και η απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης 2004.Το φιλικό με τον Μακεδονικό ήταν το τελευταίο της σεζόν κλείνοντας την επιτυχημένη χρονιά με τις ευχές για καλό καλοκαίρι!!!!!!

Ευχές για καλό καλοκαίρι
Η διοίκηση του Μακεδονικού ,οι έφοροι και οι προπονητές του σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι . Ραντεβού 1 Αυγούστου για την Κοζάνη 2004 και την ακαδημία (23Αυγούστου) και 25 Ιουλίου για τον Μακεδονικό. Μέχρι τότε απολαύστε τις διακοπές σας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα αναρτώνται στο site της Ακαδημίας διάφορα νέα και οδηγίες !



 

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.539