Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Ρίχνεται στη μάχη το Άργος Ορεστικό.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 ξεκινάει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχει για 5η συνεχόμενη χρονιά το Άργος Ορεστικό. Το συγκρότημα του Γιώργου Σούλιου θα προσπαθήσει και φέτος να έχει μια καλή παρουσία και να σωθεί πιο γρήγορα απ’ ότι την περσινή χρονιά. .....

Φυσικά, μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων μπάσκετ, φέτος οι κυανόλευκοι οφείλουν να πρωταγωνιστήσουν, μιας και θα υποβιβαστούν 7 ομάδες. Πάντως το Άργος Ορεστικό έχει όλα τα φόντα να το κάνει αυτό, αφού διαθέτει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο και είναι πλήρης σ’ όλες τις γραμμές. Αυτό οφείλεται στις πολύ καλές κινήσεις που έκανε όλο το καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας, η οποία για άλλη μια χρονιά, σε δύσκολους καιρούς, επένδυσε αρκετά χρήματα. Αυτό που απομένει είναι η συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος πρέπει να σταθεί κοντά στο πλευρό της ομάδας και να ενισχύσει την προσπάθειά της στο δύσκολο ομολογουμένως πρωτάθλημα.

 

Το φετινό ρόστερ του Άργους Ορεστικού έχει ως εξής: Καραμήτσος Δημήτριος, Πουλιώνης Δημήτριος, Δαραβίγκας Δημήτριος, Πανταζής Κοσμάς, Βίλλας Νικόλαος, Παντελίδης Νικόλαος, Βαρδακούλης Λάμπρος, Κοτζαμάνης Θεόφιλος, Κόττας Βασίλειος, Φωτιάδης Φώτιος, Σεμερτζίδης Αντώνιος, Γκόγκος Θεοφάνης, ενώ στον πάγκο της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Σούλιος. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε το Άργος Ορεστικό, εκτός έδρας, επικράτησε του Γαλαξία Αδένδρου με σκορ 54-58. Στην πρεμιέρα, οι κυανόλευκοι θ’ αντιμετωπίσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού, τον Πανεδεσσαικό, ενώ την 2η αγωνιστική θα παίξουν εκτός έδρας μ’ αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά οι δυο πρώτες αγωνιστικές του 1 ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουν ως εξής: 1η αγωνιστική-Άργος Ορεστικό-Πανεδεσσαικός, Μέγας Αλέξανδρος-Μακάμπη, Αιγινιακός-Πρωτέας Γρεβενών, Μεταμόρφωση Βόλου-Νίκη Βόλου, Αριστοτέλης Επανωμής-Αμπελώνος, Φίλιππος Βέροιας-Ηρακλής Κοζάνης, Αετός Κιλκίς-Φοίνικας Λάρισας. 2η αγωνιστική-Νίκη Βόλου-Άργος Ορεστικό, Πρωτέας Γρεβενών-Μέγας Αλέξανδρος, Πανεδεσσαικός-Αιγινιακός, Αμπελώνος-Μεταμόρφωση Βόλου, Ηρακλής Κοζάνης-Αριστοτέλης Επανωμής, Φοίνικας Λάρισας-Φίλιππος Βέροιας, Μακάμπη-Αετός Κιλκίς. Ο πρώτος γύρος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου.