Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρότυπο Πανελλήνιο Τουρνουά στο Τένις Κλαμπ της Κοζάνης

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης ( γήπεδα τένις Κουρή και ΔΑΚ Κοζάνης ) με μεγάλη επιτυχία το πρότυπο τουρνουά Τένις «Star Level» με συμμετοχή μεγαλύτερη των 50 παιδιών ηλικίας 10 εως 15 ετών. Το τουρνουά αυτό ήταν μια πρόταση του Τένις Club Κοζάνης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Τένις, η οποία με χαρά ........

ανταποκρίθηκε και για πρώτη φορά ανέθεσε τη διοργάνωση εξ’ ολοκλήρου στο Τένις Club Κοζάνης με στόχο τη καθιέρωση του σε πανελλαδικό επίπεδο την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

 

 

Ένα ακόμα δείγμα της εξέλιξης του χώρου του Τένις στην πόλη μας είναι και η ανάθεση του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κάτω των 10 ετών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μεταξύ 18 και 21 Ιουνίου 2010. Η ανάθεση αυτή είναι αποτέλεσμα των πολύ καλών αποτελεσμάτων των αθλητών του συλλόγου μας, καθώς επίσης και της άριστης διεξαγωγής προηγούμενων ενωσιακών αγώνων, όπως επίσης και η κατασκευή των δυο καινούργιων γηπέδων στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Κοζάνης για την διευκόλυνση που μας παρείχε καθώς και την εταιρία 3Ε για την ευγενικής της χορηγία .

 

Τένις Club Κοζάνης