Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρωτάθλημα B' ΕΠΣΚ, 16η αγ.: Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής - Ελπίδες ΑΕΚ 2-2

 

Στο πρώτο μέρος οι Ελπίδες ήταν πολύ ανώτερες των αντιπάλων τους πού δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση.

Αντίθετα οι Ελπίδες έβγαιναν όμορφα στην επίθεση, δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην άμυνα της Χαραυγής. Στο 5' σέντρα τού Τζέλου και γυριστό σουτ τού Κυριακίδη από κοντά μπλόκαρε ο Τριανταφυλλίδης. Στο 18' πάσα του Τζέλου, μόνος ο Κυριακίδης σούταρε αλλά ο Τριανταφυλλίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 23' σέντρα τού Τζέλου, αφύλακτος ο Χαρακόπος έστειλε την κεφαλιά άουτ. Στο 28' μόνος ο Ρέββας απέναντι στον Τριανταφυλλίδη πλάσαρε άουτ. Στο 36' συρτή σέντρα τού Τζέλου από τα αριστερά, ο Χαρακόπος άφησε τη μπάλα να περάσει στον επερχόμενο Παναγιώτη Ρέββα που με σουτ την έστειλε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος η Χαραυγή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι Ελπίδες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 61΄ αντεπίθεση των Ελπίδων, πάσα τού Ρέββα στον Τζέλο πού μόνος του σούταρε αλλά ο Τριανταφυλλίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 65' πάσα τού Χαρακόπου στον Τζέλο πού σούταρε, ο Τριανταφυλλίδης απέκρουσε προσωρινά, νέο ψύχραιμο σουτ τού Θωμά Τζέλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 77' σέντρα τού Αδαμίδη από αριστερά, πετάχτηκε ο προωθημένος Κατίδης και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2. Στο 83΄ο Ψαλλίδας κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι "άναψε" με την Χαραυγή να προσπαθεί να πιέσει για το τρίτο γκολ, ενώ οι Ελπίδες βγήκαν δύο-τρείς φορές επικίνδυνα στην αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη πού άξιζαν με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
ΧΑΡΑΥΓΗ (Κασικτσόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Τιμπλαλέξης, Σαββίδης, Κατίδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης (46' Συμεωνίδης), Ν. Χατζαβερίδης, Κηπουρίδης, Τσικόπουλος (57' Σιδηρόπουλος), Ψαλλίδας, Κουμαντζιάς (46' Αδαμίδης).
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Χλιαράς, Μπακόλας, Χαϊντούτης, Γκάργκας, Σταυριανουδάκης, Ζάμπακας, Κυριακίδης, Ράπτης, Τζέλος (75' Ντούκα), Ρέββας, Χαρακόπος (80' Βλάχος).
Διαιτητές: Καραποναρλίδης, Γκέκα, Αραβοπούλου.

 

πηγή: http://aekozanis.gr/