Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΚ, 1η αγ: Ηρακλής Πτολεμαϊδας - Ελπίδες ΑΕΚ 2-1

Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ στο 90' ηττήθηκαν οι Ελπίδες της ΑΕΚ στον Ηρακλή Πτολεμαϊδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης. .......

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες, κατάφεραν να προηγηθούν αλλά ισοφαρίστηκαν με πέναλτυ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο τις Ελπίδες αλλά ενώ το παιχνίδι φάνηκε ότι θα τελειώσει ισόπαλο, καθώς οι δύο ομάδες κουράστηκαν από την υπερβολική ζέστη, ο Ηρακλής σημείωσε το νικητήριο γκολ με ένα δεύτερο πέναλτυ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Στο 20' σέντρα του Ντούκα, ασθενής απόκρουση του Λυκίδη, σουτ του Μακρή σύριζα άουτ. Στο 28' κάθετη πάσα του Αντωναρίδη στον Δημάκη, ο Ψωμιάδης πρόλαβε με έξοδο και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 35' κάθετη πάσα του Ράπτη στον Τηλαβερίδη, παράλληλη σέντρα στον Σταυριανουδάκη που γύρισε ωραία το σώμα του και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 0-1. Στο 38' από πάσα του Μακρή, ο Σαββίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον Τασίου αλλά πλάσαρε άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ηρακλής ισοφάρισε με πέναλτυ του Κοσμίδη, σε ανατροπή του Κεσκιλίδη από τον Τηλαβερίδη.
Στο 67' κόρνερ του Ντούκα, κεφαλιά του Σταυριανουδάκη λίγο άουτ. Στο 70' ο Βασιλειάδης βγήκε μόνος του και πλάσαρε τον εξελθόντα Ψωμιάδη αλλά ο Μπακόλας πρόλαβε να κόψει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 90' προσπάθεια του Ακριτίδη από δεξιά και παράλληλη σέντρα, ο Ράπτης με τον Κοσμίδη κινήθηκαν με φόρα προς την πορεία της μπάλας και βρέθηκαν και οι δύο στο έδαφος, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτυ και να αποβάλει τον Ράπτη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Τσουμήτας δίνοντας τρείς βαθμούς στην ομάδα του, με τις Ελπίδες να έχουν παράπονα από την απόφαση του διαιτητή πού έκρινε το παιχνίδι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Φραντζόπουλος): Τασίου, Λυκίδης, Δανιηλίδης, Κοσμίδης, Κεσκιλίδης, Αντωναρίδης (68' Κωστικίδης), Τσουμήτας, Ακριτίδης, Βασιλειάδης, Μάντσος (39' Σιώκλης), Δημάκης (57' λ.τ. Γεωργιάδης).
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Ψωμιάδης, Τηλαβερίδης, Μαυρόπουλος, Μπακόλας, Γκάργκας, Ράπτης, Γεωργιάδης (31' λ.τ. Σαββίδης, 63' λ.τ. Ταϊγανίδης), Κουλαξουζίδης (73' Αθανασιάδης), Σταυριανουδάκης, Μακρής, Ντούκα.
Διαιτητές: Μπαϊραμίδης, Καρατέρπος, Β. Ιωαννίδης.

 

πηγή: http://aekozanis.gr/