Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΚ, 24η αγ.: ΑΕΚ - Βελβεντό 0-0

Λευκή ισοπαλία στο Στρατιωτικό Γήπεδο ανάμεσα στην ΑΕΚ και στο Βελβεντό, σ'ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν την νίκη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά μέτριο με τον Ζαχαρία να χάνει μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, ενώ στην άλλη εστία ο Λόγγου σταμάτησε σωτήρια τον Μανδραλή. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν κάποιες μικροευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι καλύτερες στιγμές ήταν στο 56' και 75' για το Βελβεντό με τους Διβηκέλη και Ευαγγέλου, ενώ στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Τρέσσο. Στο 89' αποβλήθηκε ο Γκιούρος της ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΕΚ (Βοριαζίδης): Λόγγου, Ζάμπακας, Κουμπούρας, Ζιάγκας, Τσολακίδης, Τρέσσος, Σακαλής, Καραγεώργος, Ζαχαρίας (63' Βάλλας), Λιάμης, Γκιούρος.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ζίγκος): Ντέμος, Νατσιούλας, Τέλιος, Γ. Γκίκας, Στεφανόπουλος, Διβηκέλης, Τζέλλος, Ευαγγέλου, Μπούλης (65' Μ. Γκίκας), Τζικανούλας, Μανδραλής (57' Γ. Παπαδόπουλος).
Διαιτητές: Πανυτσίδης, Κωτούλας, Τσαλίδου.

 

πηγή: http://aekozanis.gr/