Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Πρίττας: «Πρέπει να διορθώσουμε πολλά»

Η ανάγκη εύρεσης μίας λύσης στην αγωνιστική καθίζηση του Άρη είναι πιο επιτακτική από ποτέ, όπως τονίζει ο Σάκης Πρίττας, που με τους «κίτρινους» φέτος δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία νίκη.

Το στοίχημα βέβαια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών από το επόμενο αν γίνεται ματς αλλά και η απόκτηση αγωνιστικής συνοχής και συγκρότησης.

Ο αρχηγός του Άρη δε θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες, αλλά σίγουρα ο νεοσύστατος κορμός της φετινής ομάδας προσφέρει μία από αυτές.

«Είναι στενάχωρο. Προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει. Από κάποιες λεπτομέρειες χάνονται οι βαθμοί αλλά ουσιαστικά πρέπει να διορθώσουμε πολλά. Να έχουν περάσει τόσα ματς και να μην έχουμε πανηγυρίσει μία νίκη είναι στενάχωρο τόσο για τον κόσμο όσο και για εμάς μέσα στην ομάδα.

 

Υπάρχει μία βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν είναι αρκετή. Φτάσαμε κοντά στη νίκη στον Εργοτέλη και δεν κάναμε το αυτονόητο. Με τον ΠΑΟΚ ξεκινήσαμε με τις ευνοϊκότερες συνθήκες και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα με αποτέλεσμα να γίνει μία φάση και να μας ισοφαρίσει.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερη κατοχή της μπάλας να έχουμε τον έλεγχο για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Αυτό πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε τη μπάλα.

Είμαστε μία νέα ομάδα. Δικαιολογίες μπορείς να βρεις όμως όσες θέλεις. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε τις νίκες», ανέφερε ο έμπειρος μέσος στο «ΑΡΗΣ FM».

Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη το ΟΑΚΑ και η εξίσου ταλαιπωρημένη ΑΕΚ. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο η νίκη είναι ο μόνος δρόμος, σύμφωνα με τον Πρίττα.

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι ξεχωριστό. Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας και μία νίκη θα κάνει τη διαφορά. Στο σημείο που είναι ο Άρης δεν μπορεί να κοιτάει παιχνίδια. Κανείς δεν σκέφτεται τον αντίπαλο. Πρέπει να κερδίσει ανεξαρτήτου αντιπάλου. Δεν γίνεται να έχουμε τέσσερις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Δεν ασχολούμαι με τους αντιπάλους σκέφτομαι πάντα τη δική μου ομάδα πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί. Πολλές φορές μπορείς να ξεγελαστείς και να υποτιμήσεις τον αντίπαλο λόγω προβλημάτων ή το αντίθετο. Πρέπει να κοιτάς τη δική σου ομάδα».