Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πλέι-οφ Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στη Δράμα με τους Γερμανούς

Μεταφορά  στη Δράμα της έδρα του αγώνα της Εθνικής ανδρών με τη Γερμανία (20/6) για τα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  αποφάσισε η ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ.

Το αρχικά προγραμματισμένο παιχνίδι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Πυλαία άλλαξε έδρα λόγω των θλιβερών επεισοδίων στη Λαμία. Η ΟΧΕ αποφάσισε την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής κάτω από το φόβο αντιδράσεων.....

από οπαδούς του "Δικεφάλου του Βορρά" και δημιουργία νέων επεισοδίων με σκοπό να πλγούν οι αποφάσεις για τους συλληφθέντες και γενικότερα να προκαλέσουν αναταραχές εις βάρους του κατεστημένου.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας λεέι: «Το ΔΣ της ΟΧΕ, λόγω των πρόσφατων θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών και όλων αυτών που επακολούθησαν, τα οποία διαμορφώνουν μια ιδιαίτερα δυσάρεστη και τεταμένη κατάσταση, θεώρησε σκόπιμο και χρήσιμο να προτείνει την αλλαγή γηπέδου και πόλης διεξαγωγής αγώνα.

Κατόπιν τούτου η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης (EHF) μετά από ενημέρωση, ενέκρινε την αλλαγή έδρας για το παιχνίδι play off της Εθνικής ομάδας ανδρών με τη Γερμανία από τη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Πυλαίας, στη Δράμα στο ΑΠΚ Κραχτίδη Δράμας (20/6/2010 ώρα 7.00μμ απευθείας από την ΕΤ1).

Η ΟΧΕ απέστειλε επιστολή στον ΑΣ ΠΑΟΚ τον οποίο ενημέρωσε για την αλλαγή έδρας αλλά και τον ευχαρίστησε για την παραχώρηση του γηπέδου».

Είναι σίγουρα μία απόφαση θετική από πλευράς ομοσπονδίας αλλά τελείως αρνητική από την πλευρά της ανικάνότητας κάποιων να αντιμετωπίσουν αυτούς τους "λίγους" οπαδούς που προκαλούν επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα...

 

πηγή: handballnews