Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Ο Αντώνης Νικολαΐδης είναι ο νέος τεχνικός της Καστοριάς για την νέα περίοδο 2010-2011.

"Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα το να είμαι προπονητής στην Καστοριά" δήλωσε ο προπονητής της ακριτικής ομάδας.

Ο Νικολαΐδης υπερίσχυσε των άλλων υποψηφίων που υπήρχαν στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του   Δ. Σ. της ομάδας, το οποίο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Αχιλλέα Σταμούλη να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του.

Έτσι κι έγινε. Οι δύο άνδρες ήλθαν σε συμφωνία και μάλιστα ο νέος τεχνικός της Καστοριάς ήταν παρών και στην προπόνηση της ομάδας που έγινε στην Ποριά.
Τον Αντώνη Νικολαΐδη παρουσίασε στους παίκτες ο γενικός αρχηγός Νίκος Χαρίσης. "Είναι τιμή και πρόκληση για μένα το να είμαι προπονητής στην Καστοριά, όπως είναι τιμή και πρόκληση για τον καθένα από εσάς να φοράτε τη φανέλα αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με βαρύ όνομα και μεγάλη ιστορία" είπε μεταξύ των άλλων ο νέος προπονητής της Καστοριάς.
Στη συνέχεια έγινε προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Μίμη Παπαδόπουλου, ο οποίος και είχε την μέχρι τώρα επίβλεψη της ομάδας.
Παράλληλα, μετά από εισήγηση του νέου τεχνικού της Καστοριάς, προσελήφθη σαν γυμναστής τερματοφυλάκων, ο παλιός γκολκήπερ της ομάδας Δημήτρης Πετσώνης.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις, που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καστοριάς, ο Αντώνης Νικολαΐδης είπε τα εξής: "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα το να είμαι προπονητής στην Καστοριά. Μια ομάδα που ο κάθε ένας από εμάς που ασχολείται με το επάγγελμα του προπονητή στο νομό Καστοριάς, θέλει να δουλέψει. Δέχθηκα την πρόταση του κ. Σταμούλη με ιδιαίτερη χαρά και δεν αιφνιδιάστηκα καθόλου, αφού ανάμεσα στους υποψηφίους βρισκόμουν κι εγώ. Η ομάδα μας ξεκινάει από το μηδέν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά να την κάνουμε να ορθοποδήσει. Τα υπόλοιπα θα τα δει ο κόσμος της Καστοριάς μέσα στο γήπεδο"
Ποιος είναι όμως ο νέος τεχνικός της Καστοριάς;

Ο Αντώνης Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1966. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα και έχει δύο παιδιά, την Αλίκη 7 χρόνων και τον Μιχάλη 2 χρόνων. Από το 2005 είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B' .
Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη θέση του επιθετικού. Την περίοδο 1984-1985 ήταν στην ομάδα της Α.Ε.Κ., ενώ την περίοδο 1985-1986 μεταγράφηκε στην Καστοριά. Έκλεισε την καριέρα του στον Γράμμο Μαυροχωρίου το 1999, περνώντας διαδοχικά, μετά την Καστοριά, από τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, από την Α.Ε. Καστοριάς και την Α.Ε. Τσοτυλίου.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1999 και έκτοτε έχει ως εξής:

1999-2003: Γράμμος Μαυροχωρίου (Α΄κατηγορία Ε. Π. Σ. Καστοριάς)

2003-2005: Καλλιθέα (Β΄ κατηγορία Ε. Π. Σ. Καστοριάς) - Άνοδος της ομάδας στην Α΄κατηγορία

2004-2005: Καλλιθέα (Α΄κατηγορία Ε. Π. Σ. Καστοριάς)

2005-2006: Δόξα Αμπελοκήπων (Α΄κατηγορία Ε. Π. Σ. Καστοριάς)

2006-2007: Αστραπή Μεσοποταμίας (Δ΄Εθνική)

2007-2008: Παναργειακός Άργους Ορεστικού (Α΄κατηγορία Ε. Π. Σ. Καστοριάς) - Άνοδος της ομάδας στην Δ΄Εθνική

2008-2010: Γράμμος Μαυροχωρίου (Α΄κατηγορία Ε.Π.Σ. Καστοριάς)

 

πηγή : http://www.kastoria4u.gr