Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Ολυμπιακή Πρόκριση Tae-Kwon-Do Νέων – Μεξικό 2010

Αγωνίστηκε την Πέμπτη 4 Μαρτίου στην πόλη Τιχουάνα του Μεξικού, όπου διεξάγεται η Ολυμπιακή πρόκριση νέων taekwondo 2010 ο αθλητής του συλλόγου μας Μακεδονική Δύναμη Χασιώτης Θεόδωρος.

Παρόλο που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, μετά από 2 νικηφόρους αγώνες και μία ήττα, δεν κατάφερε τελικά να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας του και έμεινε εκτός των Ολυμπιακών αγώνων νέων 2010.
Αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντικό γεγονός το ότι κατάφερε να είναι μέσα στους οκτώ (8) καλύτερους αθλητές, αποδεικνύοντας έτσι την κλάση του. Όλοι περιμέναμε και επιθυμούσαμε να τον δούμε τον Αύγουστο στους Ολυμπιακούς αγώνες στη Σιγκαπούρη, παρόλα αυτά συγχαίρουμε και επικροτούμε την προσπάθεια του Χασιώτη Θοδωρή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χασιώτης κέρδισε τον πρώτο αντίπαλό του τον Μασάλ Σίλα από την Λευκορωσία με 11-9. Προχώρησε επιτυχώς και στον δεύτερο αγώνα, όπου νίκησε τον Αφρικανό Ντιαμπάτ Τουμανί, από το Μάλι με 10-7, και έχασε στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα για την τελική εξάδα με 5-6, από τον Γερμανό αθλητή Ιμπραχίμ Αχμαντισέι. Ο Χασιώτης είχε ακόμη την δυνατότητα να ΄΄μπει΄΄ στην εξάδα, στο repassaze, δηλαδή στην δεύτερη ευκαιρία. Εκεί όμως ήρθε αντιμέτωπος με τον Ρώσο Λόμ Αλί Μπετίκοφ, απ’ τον οποίο και ηττήθηκε με 10-7.  

Το Δ.Σ. του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη συγχαίρει τον αθλητή για την προσπάθειά του.