Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΙΝΗΣ 2-3

Ένα παιχνίδι που όλα έγιναν στο πρώτο μέρος έγινε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Ατρομήτου, ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Απόλλων Ακρινής. Τελικό σκορ 2-3 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο και με το ποσοστό επιτυχίας να είναι περίπου 100%, αφού όλες οι ευκαιρίες έγιναν γκολ. Στην επανάληψη τίποτα δεν θύμιζε το πρώτο μέρος, οι φάσεις ελάχιστες και το τελικό 2-3 έδωσε τους 3 βαθμούς στον Απόλλων που τους είχε τόσο ανάγκη για να ανέβει βαθμολογικά ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος που έπαιξε πάρα πολύ καλά έμεινε με την πίκρα.

Καλή η διαιτησία του κ. Πανυτσίδη που όμως στο 3ο γκολ της Ακρινής μάλλον αδίκεισε τους γηπεδούχους. Βοηθοί του ήταν οι Σύκος και Σπέντζας.

Φάσεις-γκολ

 

  • Στο 6ο δυνατό σουτ του Κωστάκογλου απέκρουσε ο Τσαουσίδης σε κόρνερ και τρία λεπτά μετά η Ακρινή άνοιξε το σκορ. Ο Χ. Βοριαζίδης έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Χαρσλιάν που μόνος απέναντι στον Κυριακίδη πλάσαρε για το 0-1.
  • Στο 12ο όμως ο Τσαγκαλίδης με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για να γίνει το 1-2 στο 22ο. Πιο συγκεκριμένα ο Γ. Βοριαζίδης ανατράπηκε από τον Παρηγορίδη μέσα στην περιοχή και ο Καραφυλλίδης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-2.
  • Και πάλι όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ αφού ο Καλπακίδης στο 31ο με βολίδα από τα 30 μέτρα στο «παραθυράκι» ισοφάρισε.
  • Το ημίχρονο έληξε 2-3 με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους μιας και Χ. Βοριαζίδης μπαίνοντας στη περιοχή έπεσε πάνω στη μπάλα, αυτή βρήκε τα χέρια του, οι αμυντικοί σταμάτησαν αλλά ο διαιτητής αν και μπροστά δεν έδωσε τίποτα, έτσι ο  παίκτης της Ακρινής σηκώθηκε και με σουτ σκόραρε. Γκολ που όμως δεν έπρεπε να μετρήσει.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Λίγες φάσεις και κανένα γκολ.

  • Στο 60ο φάουλ του Τσαγκαλίδη απέκρουσε ο Τσαουσίδης και ένα λεπτό μετά το σουτ του Βοριαζίδη απέκρουσε δύσκολα ο Δημητριάδης.
  • Στο 70ο φάουλ Τσαγκαλίδη λάθος έξοδος Τσαουσίδη αλλά οι Προσκυνητόπουλος και Μπρέεφ δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.
  • Στο 73ο τέλος εκτέλεση φάουλ Τσαγκαλίδη σουτ Κούλι από πολύ κοντά ψηλά άουτ.

Ατρόμητος: Δημητριάδης Κ., Προσκυνητόπουλος (80ο Δημητριάδης Η.), Ποιμενίδης (61ο Ποζίδης), Παρηγορίδης, Κωνσταντίνου, Αλίεφ, Τσαγκαλίδης, Λεσάϊ, Κούλι, Κωστάκογλου (39ο Μπρέεφ), Καλπακίδης.

Απόλλων Ακρινής: Τσαουσίδης, Καζαντζίδης (69ο Θωμαΐδης), Ατματζίδης, Βοριαζίδης Γ. (46ο Καζαντζίδης), Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Χαρσλιάν, Βοριαζίδης Χ., Καραφυλλίδης (65ο Χότζα), Τσαβδαρίδης.