Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

Νέες επιτυχίες για το Tenis Club Κοζάνης!

Ακόμα δύο μετάλλια και ένα κύπελλο είναι ο απολογισμός των αγώνων του σαββατοκύριακου στο Λιτόχωρο για τους αθλητές του tennis club Kοζάνης . Στην κατηγορία των 16 ετών στα αγόρια ο Νάκας Κων/νος κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ στα κορίτσια η Τρίκκα – Ψωμά Δήμητρα έφτασε στον τελικό όπου έχασε δύσκολα, σε ένα παιχνίδι που κράτησε περισσότερο από 2 (!) ώρες με σκορ 6-4 / 6-4.

Στην κατηγορία των 12 χρονών η Κοτσατίσογλου Βιβή κατέκτησε επίσης την τρίτη θέση, σε ένα παιχνίδι δυόμισι ωρών με πολλές ανατροπές.    
Οι επιτυχίες του Κων/νου και της Δήμητρας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω της ηλικίας τους, αφού η κατηγορία στην οποία κανονικά αγωνίζονται είναι αυτή των 14 ετών ενώ οι αντίπαλοί τους, τους οποίους και απέκλεισαν ήταν έως και τρία χρόνια μεγαλύτεροι.
Μετά από τις συνεχόμενες επιτυχίες και τις υψηλές θέσεις που καταλαμβάνουν σταθερά οι αθλητές του tennis club Κοζάνης, εύλογο παραμένει το ερώτημα του τι θα γινόταν αν υπήρχε ένα κλειστό γήπεδο να κάνουν προπόνηση και το χειμώνα, και πόσο ψηλότερα θα μπορούσαν να φτάσουν.