Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Μπουμπένκο: «Θέλω οργάνωση και σταθερότητα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιόσεφ Μπουμπένκο το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι με τη Scoda Ξάνθη

, στην επιλογή του να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ντάνι Φερνάντες, αλλά και στη δική του παραμονή στον Γηραιό, η οποία, όπως τόνισε, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

 

«Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Θα παίξουμε με τα παιδιά που είναι φορμαρισμένα και καλύτερα την στιγμή αυτή. Το πιο σημαντικό παιχνίδι νομίζω ότι είναι μέσα στη Λάρισα. Αν οι παίκτες της Λάρισας θα παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα θα κερδίσουν τον Λεβαδειακό και φυσικά κι εμείς με τη σειρά μας θα παίξουμε για τη δική μας θέση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και θα ξεκινήσουμε με την καλύτερη ενδεκάδα που μπορούμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση σχετικά με τα προγνωστικά του αγώνα με την ακριτική ομάδα.

 

Για την μη χρησιμοποίηση του Ντάνι Φερνάντες στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, είπε: «Ο Ντάνι έκανε πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντοτε κάτι αρχίζει και κάτι τελειώνει. Για όλους είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μείνει στον Ηρακλή. Έτσι αποφάσισα να μην ξεκινήσω το Ντάνι ώστε να δούμε και τον Γιώργο Μπαντή. Πως λειτουργεί σε ένα δυνατό ματς. Έδειξε καλά στοιχεία και θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο για το μέλλον της ομάδας».

 

Παρά τις πρώτες επαφές του Σλοβάκου τεχνικού με τον κ. Παντελή, οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει ακόμα πουθενά. Τα προγνωστικά από το στοίχημα παραμονής του στον κυανόλευκο πάγκο δεν είναι ακόμα θετικά, αφού από πλευράς διοίκησης δε έχουν δοθεί οι απαιτούμενες εγγυήσεις.

 

«Συνεχίζω τις συνομιλίες με τον πρόεδρο για την επόμενη σεζόν. Δε μιλήσαμε μόνο μία φορά αλλά αρκετές φορές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας για την συμφωνία για το καινούριο συμβόλαιο. Έχει μιλήσει ο μάνατζερ μου με τον κ. Παντελή όμως ξέρουμε όλοι ότι ο Ηρακλής δεν έχει ακολουθήσει καλό δρόμο τα τελευταία χρόνια. Τώρα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Ηρακλή. Θέλω την επόμενη χρονιά να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και να είμαστε πιο σταθερή ομάδα. Να υπάρχει ο σεβασμός και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους. Αυτό ισχύει για τους παίκτες, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φροντιστές.

 

Όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Έτσι μπορεί και ο προπονητής να πιέσει τους παίκτες παραπάνω και να τους δείξουμε ότι η αποκλειστική τους δουλειά είναι το ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε και για το ρόστερ όπου είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Βεβαίως πρέπει να έχουμε μία καλή συνεργασία. Έχουμε σταθεί εκεί προς το παρών. Κάναμε πολλές συζητήσεις και αναλύουμε πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να μην έχουμε την επόμενη χρονιά απεργίες και τέτοιου είδους οικονομικά προβλήματα», δήλωσε σχετικά ο Γιόσεφ Μπουμπένκο.

 

Για τον αριθμό των παικτών που θέλει να δουλέψει την επόμενη σεζόν απάντησε: «Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχουμε 22 ποδοσφαιριστές μαζί με τρεις τερματοφύλακες».

 

Για το αν θα υπάρχει τεχνικός διευθυντής με τον οποίο θα συνεργαστεί το καλοκαίρι τόνισε: «Αυτή την στιγμή ο κ. Παντελή έχει συνεργάτες σε αυτό το κομμάτι και είναι αυτός που βοηθάει γενικά την ομάδα και στα μεταγραφικά».

 

Για τον Γιώργο Μπαντή και την πιθανότητα να αποχωρήσει για να δοκιμαστεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τόνισε: «Εμείς ξέρουμε ότι δεν θα φύγει. Όμως γενικά θα ασχοληθούμε με το ρόστερ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα κάνουμε συζητήσεις για το ποίος θα μείνει και ποίος θα φύγει. Όμως είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε να έχουμε το καλύτερο ρόστερ».