Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ MISS VOLLEY 2012!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ !

 

 

Μπορεί να έπεσε η αγωνιστική αυλαία της σεζόν 2011-2012 και κάποιες αθλήτριες να στέφθηκαν με τις ομάδες τους πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες, ωστόσο στη διάρκεια των αγώνων υπήρξαν κάποιες που πέρα από το ταλέντο τους και τις επιδόσεις τους στο φιλέ, «έκλεψαν την παράσταση» με τη γοητεία τους και… σαγήνευσαν το κοινό με τα κάλλη τους.

Ο αθλητικός ιστοχώρος greekvolley.com που ασχολείται αποκλειστικά με το βόλεϊ, διοργανώνει σε συνεργασία με το Καράβι Sports Club του Σχοινιά, μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό ομορφιάς για τη Miss Volley 2012!
Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία μας που διεξάγεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδαςwww.greekvolley.com και αναδείξτε την ομορφότερη του φιλέ! Δέκα έξι υπέροχες βολεϊμπολίστριες της Α1 Γυναικών και του εξωτερικού, περιμένουν την ψήφο σας που θα στέψει την ομορφότερη παίκτρια της φετινής σεζόν.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου και στις 25 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ένα μεγάλοbeach party στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Καράβι Sports Club του Σχοινιά, εκεί όπου το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου θα διεξαχθεί το τουρνουά «King & Queen of the beach» με τους κορυφαίους και κορυφαίες άσους της άμμου. Στο περιθώριο της λαμπερής βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η ανάδειξη και η βράβευση των νικητριών, οι οποίες πέρα από τη δόξα θα κερδίσουν και πλούσια δώρα.

Το μεγάλο δώρο της διοργάνωσης θα το προσφέρει το Possidonion Hotel & Bungalows στην πανέμορφη Σύρο, ενώ πλούσια δώρα θα δοθούν και από το Καράβι Sports Club.
Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι ο www.kifissia24.gr και το www.cyclades24.gr
Οι υποψήφιες αθλήτριες που διεκδικούν με την ψήφο σας καθημερινά τον τίτλο της ομορφότερης στο διαγωνισμό «Miss Volley 2012» είναι οι εξής:

1) Αριστέα Γιακούμπ (Παναξιακός)
2) Κατερίνα Γιώτα (Ηρακλής Κηφισιάς)
3) Γιώτα Γκιουζέλη (Α.Ε.Κ.)
4) Βάσια Καρατζοπούλου (Πανελλήνιος)
5) Άννα Καββαθά (Ολυμπιακός)
6) Σοφία Κοσμά (Ολυμπιακός)
7) Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς)
8) Λία Λεωνιδάκη (Ηρακλής Θεσ.)
9) Ξανθή Μυλωνά (Παναθηναϊκός)
10) Ντίντα Νάστου (Πανιώνιος)
11) Αθηνά Παπαφωτίου (Α.Ε.Κ.)
12) Γιούλη Παρασκάκη (ΟΠΕΡ)
13) Σιμπέλα Ρασίμη (Πανελλήνιος)
14) Ευαγγελία Χαντάβα (Τέρε Βερντιάνε)
15) Έλενα Χριστοδούλου (Παναθηναϊκός)
16) Θέλμα Χριστοφόρου (Πανελλήνιος)

 

1)
 
2)
 
3)
 

4)
 

 

5)
 
6)
 
7)
 

8)
 

9)
 
10)
 
11)
 

12)
 

13)
 
14)
 
15)
 

16)
 

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.