Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Μακεδονικός- Καστοριά 2-1.

Την καλή του φόρμα επιβεβαίωσε ο Μακεδονικός στην αναμέτρηση με την αξιόμαχη Καστοριά, της οποίας επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1. Οι “γουναράδες”, παίζοντας σε ένα ακόμη ματς απλήρωτοι, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο και μάλιστα κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν στο 19’ με το γκολ του Δ. Παπαδόπουλου, ωστόσο η σχετικά γρήγορη ισοφάριση από πλευράς Μακεδονικού έδωσε τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να τα δώσουν όλα για ένα ολόκληρο ημίχρονο για τη νίκη.

Αν και πότε οι αμυντικοί και πότε ο πορτιέρε Κοσμίδης κρατούσαν το 1-1 για την Καστοριά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε εννιά λεπτά πριν από το τέλος, με τον Χασομέρη να “βρίσκει δίχτυα” με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1, χάρη στο οποίο ο Μακεδονικός διατήρησε την επαφή του με το γκρουπ των πρωτοπόρων.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γηπ. Μακεδονικού)
(35' Μ. Παπαδόπουλος σουτ, 81' Χασομέρης κεφ - 17' Δ. Παπαδόπουλος κεφ)

Μακεδονικός (Γιώργος Ακριτόπουλος): Κελπέκης, Μιλκούδης, Μαϊστρέλλης, Κοσμίδης, Μπουλγκούρας, Χασάνογλου, Ανδρεάδης, Χασομέρης, Μ. Παπαδόπουλος, Σαχινίδης, Σακελλαρίδης.

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Μήνος, Μόσχου, Αθανασιάδης, Παναγιωτίδης, Γκάγκας, Καλαφάτης, Τζιώτζης, Μήτρου, Στασινόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Αποστολίδης, Τσαμπαζάκης (Κιλκίς)

Την έβδομη νίκη της στον βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής σημείωσε η Αναγέννηση Επανωμής, που στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και διατήρησε τους τέσσερις βαθμούς διαφοράς που την χωρίζουν από τον δεύτερο Εορδαϊκό. Ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ, ο Δαμιανίδης διπλασίασε τα τέρματα της Επανωμής, ενώ ο Κηλίκης μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Εορδαϊκός στην Κρανούλα, εκεί που νίκησε με 3-1 την τοπική Δόξα. Διαμαντόπουλος, Τσουλάκος και Κουλίδης ήταν οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι της Δόξας ήταν να μειώσουν στο τέλος του αγώνα με τον Τασιούλα.

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου παρέμειναν και τα Τρίκαλα, καθώς με γκολ του Ενοκ, δώδεκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, πήραν δύσκολη νίκη στην έδρα του Θερμαϊκού, που βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 10ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου- Φωκικός 1-0 (30' πεν. Γκόμεζ)
Δόξα Κρανούλας- Εορδαϊκός 1-3 (88' Τασιούλας - 50' Διαμαντόπουλος, 56' Τσουλάκος, 70' Κουλίδης)
Μακεδονικός- Καστοριά 2-1 (35' Μ. Παπαδόπουλος, 81' Χασομέρης- 17' Δ. Παπαδόπουλος)
Εθν. Φιλιππιάδας- Οδυσσέας Αναγ. 1-0 (36' Μπασιούκας)
Αναγ. Επανωμής- Αναγ. Γιαννιτσών 2-1 (30' Αποστολίδης, 34' Δαμιανίδης - 39 Κηλίκης)
Βέροια- ΠΑΟΝΕ 0-0
Θερμαϊκός- ΑΟ Τρίκαλα 0-1 (78' Ενοκ)
Πυρσός Γρεβενών- Κοζάνη 1-1 (52' Μπουντογιάννης - 32' Μαντζιάρης)
Ρεπό έχει ο Βισαλτιακός Νιγρίτας

πηγη:kastoria4u.gr