Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Μακεδονικός - Ακρίτες 2-1

Νέο φιλικό τεστ και πρώτη νίκη για τον Μακεδονικό.

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός με σκορ 2-1 κόντρα στο αξιόμαχο και νεανικό συγκρότημα των Ακριτών.Η επικράτηση του Μακεδονικού ήταν δύσκολη αφού οι πάκτες του Λεωνίδα Μαγκάκη, μπήκαν πιο φρέσκοι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχαν δοκάρι με τον Κοτσαντίσογλου στο 2΄ και προηγήθηκαν στο 4΄με πλασέ του ίδιου .

Στη συνέχεια οι παίκτες του κ. Παπακώστα που έδειξαν να είναι πιασμένοι από την προετοιμασία πράγμα θετικό, είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και κατάφεραν στο τελευταίο 20λεπτο με γκόλ του Αντωνόπουλου Γρ. (πέναλτυ σε ανατροπή του Αντωνόπουλου Κ ) να ισοφαρίσουν σε 1-1 και 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρουν τη νίκη με ωραίο πλασέ του Σταφυλίδη.

Οι "μπλέ" δηιούργησαν κι αρκετές καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να τις τελειώσουν , με τους Σακαλή , Κουτούλα , Ζαχαριάδη, Σταφυλίδη και Ζαχαρία.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει περισσότερη ώρα, ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα δύο φιλικά, οι οποίοι ομολογουμένως ικανοποίησαν με την προσπάθεια και σε αρκετές περιπτώσεις με την απόδοση τους, γεγονός που αποδεικνύε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Δυνατά Φιλικά

Τα επόμενα φιλικά για τον Μακεδονικό είναι με την Ελίμεια σήμερα (Τετάρτη 10-8), με τον Εθνικό Βατερού στις 17 Αυγούστου, τα Γρεβενά Αεράτα στις 24 Αυγούστου και τον Πυρσό Γρεβενών στις 27 η 28 Αυγούστου. Επίσης η ομάδα του Μακεδονικού θα παίξει με την Κοζάνη , την Δόξα Ροδιανής, την Κοζάνη 2004 και την Αναγέννηση Πτολεμαίδας , αλλά οι ημερομηνίες δεν έγινα ακόμα γνωστές και θα εξαρτηθούν απο την κλήρωση κυπέλλου που θα γίνει την Πέμπτη 11-8 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν 20- 21 Αυγούστου.

Ο¨Μακεδονικός ευχαριστεί

Το ΔΣ του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την έναρξη της συνεργασίας και για την ευγενική τους προσφορά τους δύο νέους χορηγούς . Tην εταιρία " integral " Φωτοβολταικά συτήματα (Κωστή Παλαμά 12) και την ταβέρνα Μαιστράλι (Λαρίσης 1)

Μακεδονικός (Παπακώστας) Γκούμας, Πάτσιος, Πηγαδάς, Αντωνόπουλος Γρ. ,Κουμπούρας, Κατσίκας Λ., Τζιούτζιας, Σακαλής, Αντωνόπουλος Κ. ,Ζαχαριάδης, Κουτούλας. (Κατσίκας Γ, Βαρυτιμίδης, Ζαχαρίας, Σταθόπουλος, Σταφυλίδης)

Ακρίτες (Μαγκάγκης) Πάντος, Γεωργίου, Σαββίδης, Σαμουκατζίδης, Τσανακτσίδης, Ντεμιράι, Μαγκάκης, Κοτσαντίσογλου, Τζαλαζίδης, Σταυρίδης, Κείσογλου. (Τσαουσίδης, Μπαλτσής, Χοιλίδης, Λαβαντσιώτης, Τραπενζαλίδης, Χρισοστομίδης, Σπυριδόπουλος, Μωυσίδης)