Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Μέτριος ο Εορδαϊκός αλλά δεν άξιζε την ήττα

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-1

Ένας μέτριος Εορδαϊκός γνώρισε την ήττα την προηγούμενη Κυριακή από τον Μακεδονικό με 0-1, γνωρίζοντας έτσι 2η συνεχή ήττα.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά δεν άξιζε και την ήττα από ένα αντίπαλο που έπαιξε 90 λεπτά άμυνα, αλλά ευτύχησε στην μοναδική του ευκαιρία να πετύχει γκολ.Ο Εορδαϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά το γκολ που δέχτηκε τον αιφνιδίασε και  μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και δικαιούται να φωνάζει για την φάση του 50 όταν ο διαιτητής και ο 2ος επόπτης δεν είδαν την μπάλα να περνάει τη γραμμή στο πλασέ του Άνα.

Από εκεί και μετά ο Εορδαϊκός πίεσε αλλά δεν έκανε τη μεγάλη φάση και ο Μακεδονικός με παίκτες-μονομάχους έφτασε στη πολύ μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.Από την άλλη ο Μακεδονικός πήρε μια ανέλπιστη νίκη και φυσικά είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.Μέτριος ο διαιτητής Τζήλος από τη Λάρισα που ανέχτηκε τις συνεχής καθυστερήσεις από τους παίκτες του Μακεδονικού ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα 5 λεπτά καθυστέρηση που έδωσε στο τέλος «έφαγε» μόνος του τα 2 κάνοντας παρατηρήσεις.
Χωρίς δική του άποψη ο πρώτος επόπτης Καράμπουλας από τον ίδιο σύνδεσμο ενώ ο δεύτερος επόπτης Αναστασίου και μόνο που έχασε τη φάση του γκολ, κρίνεται κακός.

Φάσεις-γκολ

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Εορδαϊκός αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Στο 20ο ο Μουδούρογλου σέντραρε ο Κατσίκης κατέβασε την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε κοντραρίστηκε και έφυγε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Κουτσουρέ ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κοντραρίστηκε και πέρασε κόρνερ.
Στο 38ο έγινε το 0-1. Ο Ελληνίδης σέντραρε από δεξιά ο Αναστασίου έπιασε την κεφαλιά ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά, η άμυνα όμως αδράνησε και ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά έκανε το γκολ.
Στο 40ο ο Προβίδας από πλεονεκτική θέση έπιασε αέρα και στο 50ο έγινε η φάση που δικαιούται να διαμαρτύρεται ο Εορδαϊκός. Ο Τομαράς έκανε μπροστινή μπαλιά στον Άνα ο οποίος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή και μετά να τη διώχνει ο Τέλλος αλλά ο επόπτης που ήταν σε λάθος θέση και ο διαιτητής έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 57ο η κεφαλιά το Προβίδα κοντραρίστηκε και πέρασε κόρνερ και στο 76ο ο Αλ. Παπαδόπουλος έδιωξε τη τελευταία στιγμή προ του Τομαρά.

Ο Τζήλος Λάρισας παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Μπανούση, Πεχλιβάνη, Αναστασίου, Σπαθάρα, Παπαδόπουλος Αμβ., Τέλλο, Σαμπιασβίλι, Παπαδόπουλου Παν.

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Ταφαρλής, Χιντζίδης, Καραμπατζάκης, Τσιανάκας, Κουτσουρές (44ο Άνα), Δεληζήσης, Κατσίκης (46ο Τομαράς), Μπανούσης, Προβίδας, Μουδούρογλου (64ο Πασσιαλής).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος Παν., Παπαδόπουλος Περ. (27ο Παπαδόπουλος Αμβρ.), Κοντσίδης, Πεχλιβάνης, Αναστασίου (λ.τ. 69ο Μηλιώνης), Σπαθάρας, Τσάτσας, Σαμπιασβίλι, Ελληνίδης, Τέλλος, Αλμπάνης (72ο Παπαδόπουλος Αλ.).