Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Λίγα πολιτιστικά νέα..."Παραμυθένιες" Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο

Ένα πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους ετοιμάζει για τις επόμενες δύο Κυριακές ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, το δημοτικό ωδείο Κοζάνης, το ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου και το Θεατροδρόμιο........

Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει τίτλο «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο, απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.
Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.
Την Κυριακή 27 Ιουνίου και την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στις 11 το πρωί στο χώρο του δημοτικού κήπου όλα θα είναι έτοιμα για τις αφηγηματικές παραστάσεις συνοδεία μουσικής. Το μόνο που μένει είναι η δική σας συμμετοχή!